Paldies par brāļu atgriešanos šeit, sākot ar Viljamu, jā, viņi ir lietojuši šo materiālu, un iedarbība ir relatīva, dažiem ir ļoti spēcīgas reakcijas, piemēram, garīgs apjukums, paātrinājums, MDA stilā, ļoti ilgs laiks, daži klienti norāda, ka nejūt nekādu efektu, kas norāda, ka galaprodukts, ko ražo laboratorija, nav pilnīgi viendabīgs, manuprāt, viņiem nav pat magnētiskā maisītāja. Par procesu, par kuru jūs man jautājāt, vai varat būt konkrētāks? Burtiski ķīmija nekad nav bijusi mana stiprā puse, bet šis forums kļūs par manu jauno studiju avotu, es ņemu 1 gramu vielas un ielieku cik ML silta ūdens? cik man zināms, viņi te griež MD kā kokaīnu, pārvēršot 1kg mdma par 5-6kg šī sajauktā sūdus.
@G. Pattons Man atsūtītās bildes ir ar kristāliem, ko viņi šeit pārdod tikai kā Eiropas MD, bet tas viss ir ražots tepat mūsu reģionā, par mucu vienīgais, par ko mani informēja, ka tas ir šķidrais mets, tas ir tāds eļļains dzeltenīgs šķidrums, kas, atrodoties ārpus mucas atklātā gaisā, kristalizējas pats no sevis. Reaģents, kas tika pārbaudīts, ir MARQUIS, mēs jau esam paņēmuši citu partiju no tās pašas laboratorijas, un dažreiz tas reaģē ļoti violeti, dažreiz pilnīgi dzelteni, tā nekad nav laba viela, un sekas vienmēr ir tādas pašas, lielas bailes mums ir palikt šo cilvēku rokās, kuri, šķiet, nezina vismaz to, ko viņi var darīt, tik ļoti, ka es ar kolēģi, kas ir ķīmijas tehniķis, ka mēs ņemam dažus jautājumus no cilvēkiem tur, jo pat laboratorija nezina, kāpēc šis "MD" kūst ārpus vakuuma / hermētiskā trauka. No tā, par ko mēs runājām, es mēģinu uzzināt procesu, ko viņi izmanto, un viņu recepti, lai redzētu, ko viņi dara nepareizi, es zinu, ka viņi tur cenšas pēc iespējas paātrināt procesu, viņi ir vieni no nedaudzajiem ražotājiem un pieprasījums ir ļoti liels, paātrināt gan produkta sildīšanu, gan dzesēšanu, es apskatīšu jūsu atsūtīto saiti, iepriekš paldies par uzmanību! r vēl viens jautājums, kad jūs minat vakuumu, vai tas būtu, piemēram, vakuumsūknis? Es atcerējos butāna izņemšanas procesu, kad mēs veicam BHO ekstrakciju marihuānā, nezinu, vai process būtu līdzīgs.
Reaģentu tests
https://ufile.io/mdwm9si8
@edit es nevaru piekļūt "secrets of methanphetamine...." Man nav piekļuves, lai atvērtu.