Question Īsas darbības zāles ienesīgākas?

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Mani interesē, vai kādam ir kāds viedoklis par īsas darbības zāļu rentabilitāti salīdzinājumā ar ilgstošas darbības zālēm.

Labākais piemērs ir kokaīns pret metamfetamīnu.

Īsas darbības narkotikas ir jālieto biežāk, un tās ir ērtākas, bet arī šķiet nedaudz dārgākas, vismaz attiecībā uz kokaīnu.

Ilgstošās darbības narkotikas, piemēram, metamfetamīns, parasti ir lētākas, bet, visticamāk, tām ir lielāks tirgus, jo cilvēki vēlas lētas narkotikas, kas labi darbojas.

Esmu pie viedokļa, ka, lai iegūtu labāko riska un atdeves kombināciju, īslaicīgas darbības narkotikas augstam standartam un turīgākiem klientiem ir vislabākais veids, kā rīkoties, vismaz mazākā mērogā.

Kādas ir jūsu domas?

RAMIREZ

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Sveiki, CryoThio, es domāju, ka medikamenti ar augstāku tīrību un kvalitāti ir ar lielāku iedarbību uz patērētāju. Cilvēki parasti meklē spēcīgāku iedarbību, nemaksājot vairāk naudas, bet tajā pašā laikā tas var būt riskantāk vai arī neradīt gaidīto efektu.

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
87
Deals
35
Es vienmēr dodu priekšroku augstai kvalitātei, pat ja cena ir nedaudz augstāka. Kad runa ir par farmāciju, lielākā daļa man zināmo cilvēku dod priekšroku īsas darbības oxy, nevis ilgstošas darbības, lai gan cena ir daudz augstāka, bet, ja vien jūs nepērkat tikai sāpju remdēšanai, tad īsas darbības ir pareizais ceļš. Tādas lietas kā stims ir atšķirīgas. Kokss un metamfetamīns ir ļoti atšķirīgi kāpumi. Es pazīstu cilvēkus, kuriem patīk abi, un es pazīstu cilvēkus, kuriem patīk mets un kuri saka, ka kokss viņiem neko nedara. Es neesmu liels stim lietotājs, bet, kad es to daru, es izvēlos koksu, bet tikai tad, ja tas ir labas kvalitātes. Stomped uz stuff tiek darīts no alkatības bez rūpes par patērētāju vispār, kurš maksā savus rēķinus pirmajā vietā, bet tur vienmēr būs vēl viens, lai aizņemtu vietu viens, kas mirst no sliktas crap produktā es domāju, ir ideja. Presētas tabletes ir piemērs, tās ir lētākas, un dažkārt var būt stiprākas, bet ne vienmēr tik labi mazina sāpes, un arī uzbudinājums bieži vien ir ļoti atšķirīgs. Tās var maksāt mazāk, bet vai ilgtermiņā tas ir tā vērts? Kas attiecas uz rentabilitāti, no manas pieredzes zinot savu klientu bāzi un viņu vēlmes, vienmēr ir vislabākā formula. Es varu dabūt metamfetamīnu vairumā daudz lētāk nekā koksu, bet neviens no man pazīstamiem cilvēkiem nepatīk metamfetamīns, ja vien tas nav vecās skolas krekings. Kokss tiek pārdots ātri, tāpēc, lai gan peļņa ir mazāka, $ ienāk ātrāk, un ilgtermiņā tas galu galā ir labāks darījums.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
59
Manuprāt, tas ir atkarīgs no jūsu valsts tirgus, skatieties, kas ir izdevīgāks. Piemēram, ja ielās, kurās konkurējat, jau ir pieejams augstas kvalitātes kokaīns, tas nebūs tik ienesīgi, tādā gadījumā rīkojieties pretēji, pārdodiet, piemēram, metamfetamīnu, kā jūs to minējāt. Protams, cilvēki vienmēr pirks savu izvēlēto narkotiku neatkarīgi no tās kvalitātes. Bet es ceru, ka jūs saprotat, ko es cenšos pateikt, - nekonkurējiet ar kaut ko, kas jau ir pieejams ielās, paskatieties apkārt un ieraugiet, kādas ir cilvēku izvēles iespējas. Sāciet kaut ko jaunu, kaut ko tādu, kas nav īsti pieejams neatkarīgi no tā, vai tas ir īslaicīgs vai ilglaicīgs, im nokāpt no tēmas mazliet. Taču es vēlos teikt, ka jums ir jābūt īpašam un jāsāk pārdot kaut ko jaunu. Palieciet drošībā, cilvēk.

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Es saprotu. ASV, manuprāt, metamfetamīns nav tik ienesīgs, ja vien netiek piegādāts tiem, kam ir līdzekļi, lai samaksātu par augstu kvalitāti. Mefedrons gan varētu būt labs, viegli saražojams, konkurē ar kokaīnu, tomēr būtu jāpārdod lētāk, piemēram, 40 par gramu, varbūt 60, bet 40, vismaz komerciāliem klientiem, nevis tiem, kas maksās par augstāku kvalitāti.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
59
Piekrītu, RC var patiešām labi pārdot uz ielas. Personīgi es nekur neesmu redzējis tik lielu konkurenci attiecībā uz tiem. Iegādājieties kādu augstas kvalitātes preci un sāciet izdalīt dažus nelielus tās paraugus, lai tikai iegūtu uzticību un klientus. Pēc pirmās augstas kvalitātes partijas var iegādāties kādu zemākas kvalitātes, bet tīru preci lētāk, lai gūtu lielāku peļņu. Lai iegūtu lielāku peļņu, kā jau teicu, laiku pa laikam nomainiet augstākas un zemākas kvalitātes partijas. Tā es to darītu. Es piekrītu, ka 40-50 ir laba cena, ja gatavojaties pārdot pa vienai partijai. Es teiktu, ka pastāvīgajiem klientiem 40, jaunajiem 50. Ja nav aktīva tirgus vēlamajam RC, ko vēlaties pārdot vai izgatavot, jūs varat burtiski veidot cenas. Un pārliecinieties, ka pieminat, kā darbojas cenas, 40 pēc tam, kad esat kļuvuši par pastāvīgajiem, var atnest vairāk aktīvo klientu. Protams, tas ir tad, ja jūs nolemjat pirkt partijas, nevis tās izgatavot.