Es labprāt saņemtu detalizētu atbildi, bet diemžēl, kad viss notiek nepareizā virzienā, pircēji, kuri nesaņēma nekādus pavedienus par īsto 4-mmc, vai viņiem patika 3-mmc, domājot, ka tas ir 4-mmc, tagad saņem visus pārējos desmitus analogu, domājot, ka tie ir tikai "labākas" vai sliktākās partijas. Kamēr lielie pārdevēji piedāvā šo produktu, un viņu citi produkti ir legāli, tikmēr īstā Meow Meow "kultūra" diemžēl izzudīs..
Tas ir tikai lētāk un bez problēmām lielajiem pārdevējiem, lai saņemtu no viņu vairumtirdzniecības tālākpārdevēja viņi uzticas neatkarīgi reaģē pozitīvi uz katinoniem, un vairumtirdzniecība ir tikai pērk no citiem ES ražotājiem, bet galvenokārt no Ķīnas "kods" nezināms izlases. Tas ir galvenais iemesls: Ķīna var ražot ļoti lēti lielos daudzumos.
4-mmc "kultūra" sāka izplatīties / augt atkal ar 3-mmc, jo tas bija tuvākais šāviens (kaut arī vēl kilometrus tālu), un tā bija garšīga iespēja "izkrāpt" daudzus atgriezušos īstos mefedrona cienītājus. 4-mmc ražošana visvairāk (un tikai, ja runājam par ES) notiek Apvienotajā Karalistē, kur tā nekad nav pārtraukusi pastāvēt, un Polijā. NL/SWE un citās austrumu valstīs tas ir monētas metiens par to, ko jūs saņemsiet. Bet laboratorijas narkotiku pārbaude, kas veikta pēdējo 2-3 mēnešu laikā ES, skaidri runā: neviena no tām, kas nosūtīta uz energy-control (Spānija) vai eve-rave (Šveice), nebija 4-mmc, pat vairs ne 3-mmc.
UK ir augsta riska valsts sūtījumiem, tas pats arī Polijai (nosūtītājam, nevis saņēmējam otrajā). Tāpēc īstais 4-mmc paliek to laimīgo rokās, kuri var dabūt pārsūtītāju kādā no šādām valstīm.
Un jā, *bump* joprojām gaida īstu 4-mmc ražotāju ES, kas var piegādāt 4-mmc - gan mazos, gan lielos daudzumos.