Question Jautājums par mefedrona un citu katinonu ilgtermiņa stabilitāti

Ksalos

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Šajā dokumentā norādīts, ka mefedrons, kā arī citi katinoni ir nestabili noteiktos šķīdumos (MeOH, ACN).

Vai kādam ir pamatota informācija par mefedrona un citu katinonu ilgtermiņa stabilitāti ārpus šķīduma?

Ko var darīt papildus vēsai, sausai, hermētiskai un no gaismas aizsargātai glabāšanai, lai nodrošinātu visilgāk noturīgu stabilitāti?

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
Izmantojiet žāvējošos līdzekļus. saglabājiet tos mazos silikagela iepakojumus un ievietojiet tos kopā ar ur shit. es nekad to neesmu darījis ar mefedronu, bet tas darbojas uz shrooms lol

krāsains vai necaurspīdīgs stikls var pasargāt no gaismas vairāk nekā parasts stikls. varbūt pamēģināt dzintara stiklu? tas ir īpaši izgatavots, lai pasargātu lietas no gaismas iedarbības :3

es pārāk neuztraucos, ja vien veicat standarta pasākumus, viss būtu kārtībā. afaik mefedrons ir relatīvi stabils.

Ksalos

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Atvainojiet, ka esmu tik uzstājīgs, bet es atradu šo pavedienu, kas liecina, ka mefedrons varētu pakļauties noārdīšanās procesam tāpat kā metilons un metkations:

Man nav pietiekamu zināšanu ķīmijā, lai ticami pārskatītu punktus pats.

Ilgtermiņa stabilitāte man ir ļoti svarīgs punkts, jo man patīk vākt savas ķimikālijas un parasti tās nelietoju bieži.

Es gribētu ilgstoši uzglabāt ievērojamu daudzumu mefedrona (iespējams, 10 gadus+), un būtu ļoti slikti, ja man beigās būtu bezjēdzīgu atkritumu kaudze.

Last edited:

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
es izlasīju u atsūtīto ziņu! šeit ir dažas noderīgas atbildes:

"Citi ir ierosinājuši, ka mefedronu, kas noslēgts hermētiski noslēgtā rāvējslēdzēja maisiņā (mans ieteikums ir izmantot divus maisiņus un abas reizes izspiest visu gaisu), var uzglabāt divus gadus (Mona Lizas pasts), nezaudējot iedarbīgumu. Uzglabāt hermētiskā vidē, kurā nav mitruma."

"Nesen pabeidzu 4 gadus vecu metilona partiju, un tā bija tikpat laba kā iegādes brīdī. Uzglabāts plānā rāvējslēdzēja tipa iepakojumā istabas temperatūrā, tumsā un sausā vietā."

"Kādā citā diezgan pazīstamā forumā ir kāds ķīmiķis, kurš uzskata, ka gan mefedronam, gan metilonam vajadzētu būt samērā stabiliem, jo tie abi ir bk-ketoni, lai gan tas ir tikai pieņēmums. Viņš teica: "Lielākā daļa fenetilaminu ir ilgi dzīvotspējīgi, ja tiek glabāti sausā, tumšā vietā (piemēram, gadiem!)"... bet kas zina. Tomēr es esmu atradis vairāk nekā divus gadus vecu metilonu, kas joprojām ir efektīvs un tikai glabāts aizzīmogotā plastmasas maisiņā istabas temperatūrā, taču ārpus gaismas. Tomēr viņa ir pamanījusi, ka dažos vecos pirmās paaudzes neodovos un 2007. gada sākumā ražotajos alkoholiskajos dzērienos ir nedaudz pasliktinājusies iedarbība, kas varētu liecināt par mefedrona (to galvenā iespējamā noslēpumainā sastāvdaļa) pasliktināšanos...".

ja tas var izdzīvot 2-4 gadus rīstītajā ziploc maisiņā (vienā no atbildēm minēts metilons, bet es nedomāju, ka mefedrons sadalītos daudz ātrāk), domāju, ka viss būs kārtībā, ja ievietosiet to hermētiskā dzintara stikla burkā un iemetīsiet tajā dažas silikagela paciņas. uzglabājiet to vēsā vietā, kur ir ļoti maz gaismas, protams.