- Reaction score
- 8
Labdien. Es atklāju šo brīnišķīgo forumu apmēram pirms 2 mēnešiem, un tas ir tik pilns ar lielisku un noderīgu informāciju.. tas liek man nožēlot, ka es vismaz vidusskolā nemācījos ķīmiju..
Es noskatījos visus šeit publicētos video.
Es vēlos ražot vidējā mērogā.
Es gribu ražot 4mmc un 3cmc. Es saprotu, ka procedūra ir vienāda, vienīgā atšķirība ir prekursors, ar ko sākt?
4mmc gadījumā tas ir 2-bromo-4-metilpropiofenons jeb 2b4mp? un 3cmc gadījumā - 2-bromo-4-metilpropiofenons?
2-brom-3'-hloropropiofenons jeb 2b3c.
Es nopirku dažas laboratorijas iekārtas.
Man ir augšējais maisītājs, 3000 ml mērglāze un separacijas piltuve, bet es varu nopirkt vēl kaut ko citu, ja tas būs vajadzīgs.
Vienkāršākā metode no manas nūjošanas viedokļa ir šī:
šī metode šķiet viegli izdarāma, bet šī metode ir no
4'-metilpropiofenons, un, ja es pērku
2-brom-4-metilpropiofenonu no foruma, man vajadzēs tikai sekot video no 3:23. Vai ne?
Pēc 3:23 viņš raksta: "4-metilpropiofenona bromēšana dod 2-brom-4-metilpropiofenonu benzolā.".
Es nevaru atrast benzolu, bet es saprotu, ka arī toluols ir labs.
Tātad, lai varētu atdarināt video, man jāsāk ar toluolu un jāpievieno 2-brom-4-metilpropiofenons, tad jāturpina kā video?
arī.. Es nevaru atrast sālsskābi HCI, bet es atradu HBr hidrobromskābi.
Vai es varu benzola vietā izmantot toluolu un HCI vietā HBr?
.
Es noskatījos visus šeit publicētos video.
Es vēlos ražot vidējā mērogā.
Es gribu ražot 4mmc un 3cmc. Es saprotu, ka procedūra ir vienāda, vienīgā atšķirība ir prekursors, ar ko sākt?
4mmc gadījumā tas ir 2-bromo-4-metilpropiofenons jeb 2b4mp? un 3cmc gadījumā - 2-bromo-4-metilpropiofenons?
2-brom-3'-hloropropiofenons jeb 2b3c.
Es nopirku dažas laboratorijas iekārtas.
Man ir augšējais maisītājs, 3000 ml mērglāze un separacijas piltuve, bet es varu nopirkt vēl kaut ko citu, ja tas būs vajadzīgs.
Vienkāršākā metode no manas nūjošanas viedokļa ir šī:
4-MMC (mefedrona) sintēze. Pilna video pamācība.
Šajā video ir attēlots vienkāršs 4-MMC (mefedrona) sintēzes veids nelielā apjomā no 4'-metilpropiofenona. Ir pilnīga sintēzes video pamācība, kurā viss ir izskaidrots un kas dod iespēju izgatavot 4-MMC ikvienam iesācējam organiskās sintēzes jomā. Aprīkojums un stikla trauki: Apaļā dibena...
bbgate.com
šī metode šķiet viegli izdarāma, bet šī metode ir no
4'-metilpropiofenons, un, ja es pērku
2-brom-4-metilpropiofenonu no foruma, man vajadzēs tikai sekot video no 3:23. Vai ne?
Pēc 3:23 viņš raksta: "4-metilpropiofenona bromēšana dod 2-brom-4-metilpropiofenonu benzolā.".
Es nevaru atrast benzolu, bet es saprotu, ka arī toluols ir labs.
Tātad, lai varētu atdarināt video, man jāsāk ar toluolu un jāpievieno 2-brom-4-metilpropiofenons, tad jāturpina kā video?
arī.. Es nevaru atrast sālsskābi HCI, bet es atradu HBr hidrobromskābi.
Vai es varu benzola vietā izmantot toluolu un HCI vietā HBr?
.