Question Nepieciešama palīdzība, lai noņemtu krāsu no fetty (fentanal)!!!

InnocentBystander23

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Man ir iestrēdzis apmēram pusotrs ozs zilā fetty (fentanila) . Tie ir ielas kvalitātes gabali, nevis tīrs fentanils. Mans jautājums ir, kā es varētu noņemt krāsu? Es pieņemu, ka tā ir tikai pārtikas krāsviela, un apsveru iespēju izmantot acetonu, kā esmu darījis agrāk ar metamfetamīnu. Vai tas varētu darboties? Kā es varētu noņemt griezumu? Paldies.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Manuprāt, jums ir nepieciešama kvantitatīvā analīze. Zilā krāsviela uz jūsu fetty nevajadzētu uzskatīt par tādu pašu piemaisījumu, kādu jūs redzējāt metamfetamīnā, jo tas nav metamfetamīns un lielākā daļa vielas, domājams, ir mazāk nekā vienīgā ar nezināmu mijiedarbību ar acetonu/šķīdinātāju.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
301
Ja jums ir jāuzdod šie jautājumi, šaubos, vai esat sagatavojies darbam ar tīru Fentanilu, bet nu, lūk, sākam:
A/B skābes-bāzu ekstrakcijai būtu jānovērš griezumi un krāsa, un pārkristalizējot tiks iegūts tīrs produkts. Tagad tas, iespējams, ir fentanil.HCl vai fentanil.citrāts. izšķīdina ūdenī, filtrē, visam fentanilam jābūt filtrāta sastāvā (šķidrumā), sārmaina, uzmanīgi pievienojot nātrija karbonāta šķīdumu, līdz ph ir > 10. ekstrahē ar nepolāru šķīdinātāju, piemēram, toluoluolu vai ksilolu. izskalo ekstraktu ar ūdeni. Pievienojiet citronskābi (bezūdens) spirtā (var izmantot IPA), līdz ph ir 5-6. F-citrātam vajadzētu izkrist. izmazgājiet to ar sausu ksilola vai toluola šķīdumu un pēc tam ar naftu (Shellsol, tas ir jūsu stūrī) un ļaujiet nožūt līdz kraukšķīgam pulverim. Ja tas nav kraukšķīgs pulveris, izšķīdiniet minimālā daudzumā KARSTA IPA un pievienojiet sausu acetonu un ievietojiet ledusskapī. Izskalojiet iegūto materiālu ar naftu, un tagad tam patiešām jābūt sausam pulverim.

Centieties nenogalināt sevi vai citus.
Fentanils ir nožēlojama narkotika ar sliktu drošības profilu, ņemiet to vērā.

InnocentBystander23

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Es novērtēju jūsu palīdzību, lai gan sākumā nav iemesla izturēties pret mani rupji. Un, lai ieraksts būtu skaidrs, es nelietoju fentanilu, bet manā rajonā heroīns ir pazudis, un visi grib pirkt šo sūdu. Bet zilā viela lika visiem sūdzēties tās garšas dēļ. Ekstrakcija, par kuru jūs runājat, ir tāda, kādu es simtiem reižu esmu veicis sarkanajam fosfametamīnam. Vēlreiz paldies

View previous replies…

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Es neuzskatītu atbildi par rupju, vienkārši šis fakts attiecas uz lielāko daļu no mums, un OrgUnikum izturējās pret jums aizsargājoši. Tomēr viņš jums sniedza informāciju, ko jūs lūdzāt, ko es nedarīju tāpēc, ka arī mana attieksme bija zināmā mērā aizsargājoša. Darbs ar šo materiālu būtu jāveic ar visiem iespējamajiem individuālās aizsardzības līdzekļiem, metoķīmija ir diezgan daudz sākuma līmeņa, salīdzinot ar šo attīrīšanas procedūru. Atcerieties, ka lielākā daļa stikla trauku un IAL pēc lietošanas drošības nolūkos ir jāiznīcina, jo mazs traips uz galda vai laboratorijas halāta ir pietiekami spēcīgs, lai nogalinātu vairākus cilvēkus. Es ticu, ka jums ir pietiekama bīstamas ķīmijas pieredze ar metamfetamīnu, lai spētu tikt galā ar atbrīvošanos/ sāls veidošanos. Kamēr P/I2 reducēšana ir sprādziena/apdegšanas bīstamība, šī ir toksicitātes bīstamība, kā jūs, iespējams, zināt, ka lielu slapju dvieli var izmantot, lai apturētu bēgošu metamfetamīna sintēzi (es pat deru derēt, ka tas varētu būt izglābis jūsu brīvību agrāk), fent gadījumā jums ir nepieciešama kā super maza telpa, kuru jūs pārklāsiet ar biezu plastmasas foliju visā tās garumā un hazmat+gāzmaska+stirpju cimdi un līdzekļi, lai izģērbtu hazmat, tam tieši nepieskaroties. Un, protams, fenta atšķaidīšana (sagriešana), kas jāturpina maisīt ilgāku laiku, lai nerastos karstie punkti (kāds mans paziņa nomira no fenta karstajiem punktiem). Es biju tā persona, kas ierosināja materiāla iznīcināšanu un sniedza metodi. Man patīk fentanils, bet es pieņemu tikai farmācijas kategorijas vielu gadījumā, ja tā man nav pieejama pēc vēlēšanās. Tā es nekad neveidoju atkarību no opiātiem, vai vismaz līdz šim man bija tikai pārsteigums, ka atkarība, par kuru biju pārliecināts, izrādījās iluzora. Vislabākie vēlējumi! P.S. lūdzu, izpētiet pieeju un pajautājiet eksperta viedokli, mēģiniet atrast kādu ar bijušo praktisko pieredzi kā padomdevēju.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
301
Cilvēki ir kļuvuši diezgan čīkstīgi par da Intanetz, tagad nu labi, dārgais @InnocentBystander23, atvainojiet, tas ir tik jauki, cik es varu darīt, nepadodoties par anybodies universālo auklīti, tāpēc labāk nebūs, pieņemiet vai atstājiet.

Man pietrūkst olde dayz augstas kvalitātes flamewars un nē, flaming nav absolūti nekāda sakara ar kliegšanu apvainojumiem vai draudiem. Tas viss gāja uz leju, internets faktiski nomira dienā, kad AOL pievienojās Missisippi (datums ir tikai sakritība), un to aizvietoja iepirkšanās platforma maskēšanās.
Vecie cilvēki, vienmēr žēlojas, es zinu, es zinu, parunāsim par karu tad......🤣

InnocentBystander23

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Es novērtēju jūsu ieskatu. šobrīd es nevaru atļauties iznīcināt savus stikla traukus, tāpēc es tos vienkārši atstāju tādus, kādi tie ir, un nesabojāšu tos. paldies.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Jums nav burtiski jāsadrupina stikla trauki, vienkārši apstrādājiet tos ar spēcīgu oksidētāju, piemēram, piranhas šķīdumu.