Es neuzskatītu atbildi par rupju, vienkārši šis fakts attiecas uz lielāko daļu no mums, un OrgUnikum izturējās pret jums aizsargājoši. Tomēr viņš jums sniedza informāciju, ko jūs lūdzāt, ko es nedarīju tāpēc, ka arī mana attieksme bija zināmā mērā aizsargājoša. Darbs ar šo materiālu būtu jāveic ar visiem iespējamajiem individuālās aizsardzības līdzekļiem, metoķīmija ir diezgan daudz sākuma līmeņa, salīdzinot ar šo attīrīšanas procedūru. Atcerieties, ka lielākā daļa stikla trauku un IAL pēc lietošanas drošības nolūkos ir jāiznīcina, jo mazs traips uz galda vai laboratorijas halāta ir pietiekami spēcīgs, lai nogalinātu vairākus cilvēkus. Es ticu, ka jums ir pietiekama bīstamas ķīmijas pieredze ar metamfetamīnu, lai spētu tikt galā ar atbrīvošanos/ sāls veidošanos. Kamēr P/I2 reducēšana ir sprādziena/apdegšanas bīstamība, šī ir toksicitātes bīstamība, kā jūs, iespējams, zināt, ka lielu slapju dvieli var izmantot, lai apturētu bēgošu metamfetamīna sintēzi (es pat deru derēt, ka tas varētu būt izglābis jūsu brīvību agrāk), fent gadījumā jums ir nepieciešama kā super maza telpa, kuru jūs pārklāsiet ar biezu plastmasas foliju visā tās garumā un hazmat+gāzmaska+stirpju cimdi un līdzekļi, lai izģērbtu hazmat, tam tieši nepieskaroties. Un, protams, fenta atšķaidīšana (sagriešana), kas jāturpina maisīt ilgāku laiku, lai nerastos karstie punkti (kāds mans paziņa nomira no fenta karstajiem punktiem). Es biju tā persona, kas ierosināja materiāla iznīcināšanu un sniedza metodi. Man patīk fentanils, bet es pieņemu tikai farmācijas kategorijas vielu gadījumā, ja tā man nav pieejama pēc vēlēšanās. Tā es nekad neveidoju atkarību no opiātiem, vai vismaz līdz šim man bija tikai pārsteigums, ka atkarība, par kuru biju pārliecināts, izrādījās iluzora. Vislabākie vēlējumi! P.S. lūdzu, izpētiet pieeju un pajautājiet eksperta viedokli, mēģiniet atrast kādu ar bijušo praktisko pieredzi kā padomdevēju.