Question Looking for a vendor Nepieciešams uzticams (godīgs) avots!

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Hei... tas ir tumšais tīmeklis. Es zinu, ka tā nav gluži godīga vieta. Bet kaut kur tur ir jābūt vietnei / vikodīna/hidrokodona/norko pārdevējam, kas patiešām ievēro savus glabāšanas noteikumus. Pārdevējs, kas piegādā produktu.

Vai kāds var norādīt man pareizo virzienu?!? Es esmu tik noguris no aplaupīšanas!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Katru mēnesi@prophet ir vairāki. Viņš ir vienīgais man zināmais puisis, kas pārdod īstus recepšu opiātus. Nesaku, ka viņš ir vienīgais, kas tos pārdod, bet viņš ir vienīgais, kuru esmu pārbaudījis. Es varu apliecināt, ka vairāki cilvēki pārdod viltotus. Ja jūs nevarat aptiekā dabūt rozā 30 mg oksi, tad šeit pārdodamie tapušie nav īsti. Tas pats ar zaļo Xanax. Vienmēr izmantojiet depozīta pakalpojumu. Ja kāds šajā vietnē mēģina pārliecināt jūs to nedarīt, viņš cer jūs apkrāpt.

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Paldies par atbildi. :)

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Šis puisis ir krāpnieks. Nekad nemēģiniet pirkt narkotikas no telegram, tā tik un tā sastāv un thr īpašnieks ir cietumā un dzied kā putns.

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
80
Deals
32
Katru mēnesi saņemu dažas hidrokodona 7,5 devas un arī 30 mg oksi. Es nekad nezinu, kad un cik daudz, mans avots tos lieto, tāpēc skaits vienmēr ir atšķirīgs. Manas recenzijas par manis pārdotajiem hidrohlortiem liecina, ka tie ir īsti, tāpat kā Frits, kurš ir pārbaudījis arī manu oxy. Pašlaik manis nav, bet es atjauninu savus sarakstus, tiklīdz saņemšu jaunus krājumus. Jūs joprojām varat apskatīt manu sarakstu, pat ja man nav noliktavā.

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Paldies par atbildi, bet es meklēju vairāk nekā dažus tulkojumus mēnesī. :)

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
80
Deals
32
Ja jūs iegādājāties manas oxy 30 par vairumtirdzniecības cenu, kas parasti ir 30-35 tabletes mēnesī, tad jūs maksāsiet 31$ par. Sadalot pa 4, jums ir četras 7,5 mg oxy, un par katru 7,5 mg jūs maksājat 7,75 $ par 31 $. Nopērkot 30 manas 7,5 dros bez taras, kas ir pa 10 gabaliem, jūs maksājat 10$ par katru 7,5 mg hidros. Es varu nodot piedāvājumus, ko es saņemu, un es saņemu labāku piedāvājumu par Oxy. 30 oxy tabletes ir kā pirkt 120 7,5 mg tabletes mēnesī, un tās ir spēcīgākas un lētākas nekā 7,5 mg hydros. Būtībā jūs varētu saņemt 120 līdz 140 7,5 mg oxy tabletes mēnesī par 2,25 dolāriem lētāk, nekā jūs maksātu par 7,5 mg hidros. Šādā veidā jūs saņemat vairāk par savu naudu, un jūs sakāt, ka meklējat vairāk nekā dažas tabletes mēnesī, 30-35 30 mg oxy nav tikai dažas tabletes. Ja tās lieto sāpēm, tās ir 120-140 tabletes, ko ārsts jums nedos, ja vien jums nav vēzis vai kaut kas tikpat nopietns. Un par cenu, ja jūs atradīsiet reālu oxy 30 ir lētāk nekā 31 dolāru tableti, ja to pērk vairumā, tad dodiet man zināt, jo es varētu iegādāties tos pats, lai pārdotu tiem, kam tas nepieciešams. $ 930 izklausās daudz par 30 tabletes, kamēr jūs sadalīt to un darīt matemātiku salīdzinājums ar to, ko jūs parasti atrast ar hidros tikai par jebkur. Ja jūs interesē, tad Nāciet redzēt mani trešdien

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Ja jums ir grūtības atrast šādu tulkojumu šeit, varbūt pārbaudiet DrugHub vai Archetyp tirgos. Tos var atrast daunt(dot)link. Vienmēr pārbaudiet tirgus vietnes

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Paldies par atbildi. Es nesaprotu... daunt(dot)link?

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Vai jums ir instalēta tor?

Vietne ir daunt.link
Tajā ir tirgi

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Lūdzu, esiet piesardzīgi, ka darknet tīklā ir milzīgs daudzums viltotu tablešu, un dažas no tām ir pilnīgi bīstamas.

PersonVPN

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
54
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/showcase/

Visu, kas sniegts šajā sadaļā, jūs varat iegādāties, neriskējot tikt maldināts.
Izvēlieties valsti vai reģionu un saņemiet pasūtīto.
Ir arī opio: hidrokodons, metadons, OXY