Ja jūs iegādājāties manas oxy 30 par vairumtirdzniecības cenu, kas parasti ir 30-35 tabletes mēnesī, tad jūs maksāsiet 31$ par. Sadalot pa 4, jums ir četras 7,5 mg oxy, un par katru 7,5 mg jūs maksājat 7,75 $ par 31 $. Nopērkot 30 manas 7,5 dros bez taras, kas ir pa 10 gabaliem, jūs maksājat 10$ par katru 7,5 mg hidros. Es varu nodot piedāvājumus, ko es saņemu, un es saņemu labāku piedāvājumu par Oxy. 30 oxy tabletes ir kā pirkt 120 7,5 mg tabletes mēnesī, un tās ir spēcīgākas un lētākas nekā 7,5 mg hydros. Būtībā jūs varētu saņemt 120 līdz 140 7,5 mg oxy tabletes mēnesī par 2,25 dolāriem lētāk, nekā jūs maksātu par 7,5 mg hidros. Šādā veidā jūs saņemat vairāk par savu naudu, un jūs sakāt, ka meklējat vairāk nekā dažas tabletes mēnesī, 30-35 30 mg oxy nav tikai dažas tabletes. Ja tās lieto sāpēm, tās ir 120-140 tabletes, ko ārsts jums nedos, ja vien jums nav vēzis vai kaut kas tikpat nopietns. Un par cenu, ja jūs atradīsiet reālu oxy 30 ir lētāk nekā 31 dolāru tableti, ja to pērk vairumā, tad dodiet man zināt, jo es varētu iegādāties tos pats, lai pārdotu tiem, kam tas nepieciešams. $ 930 izklausās daudz par 30 tabletes, kamēr jūs sadalīt to un darīt matemātiku salīdzinājums ar to, ko jūs parasti atrast ar hidros tikai par jebkur. Ja jūs interesē, tad Nāciet redzēt mani trešdien