Lielāko daļu no tā, kas ir pieejams, vairs pat nevajadzētu saukt par metožu tulkojumiem. Tas ir atkritumi, un pretēji tam, ko saka lielākā daļa cilvēku, tas nav lētāks. Jā, cena par unci tirgū, ko im zinu, ir aptuveni 200, un pirms piecpadsmit gadiem bumbiņa bija 250. Bet pirms piecpadsmit gadiem cilvēks varēja paņemt mazāk nekā desmit trāpījumu no bļodas, tad sākt kaut ko šūpoties, un tad pēkšņi 24 stundas ir pagājušas, kā likās, varbūt stundas laikā, un visu šo laiku ņemt vēl vienu trāpījumu pat nebija nepieciešams. Es un esmu pārliecināts, ka arī daudzi citi labprāt maksātu vairāk par kvalitāti. Kāpēc neviens to neizmanto? Es to vienkārši nesaprotu. Un tāpat kā publix pakalpojuma sludinājums.....th sūdiem nevajadzētu izskatīties kā gigantiskām šķembām, un tiem nevajadzētu viegli lauzties/ drupināt, ne tam vajadzētu būt vertikālām līnijām. Tas ir izgriezts bullshit. Šķembām jābūt pienaini baltām diagonālām līnijām, nevis mazu bērnu rokas lieluma. Ja tas ir saspiests zem kartes, tam vajadzētu šķelties un tam vajadzētu būt potenciālam lidot pāri telpai. Tātad karteļa cilvēki, lūdzu, atgrieziet labu sūdus. Daudz cilvēku labprāt par to samaksātu