Question Meklējat uzsākt Mdma laboratoriju. Vai ir kādi padomi?

Oneweak2STRONGTOGETR

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Vai kādam ir kādi padomi vai ieteikumi, kā veikt MDMA sintēzi no bankas vai pmk
. nav jauns ķīmijā, bet vēlos pārliecināties, ka tas, ko es daru, ir darīts profesionāli. Kā arī, ja kāds ir curios par Getting Rich un mācīšanās, kā gūt peļņu no pagrieziena Commone Phlaris zāle Into $ . lūdzu, jautājiet, kā arī cubesis. Ļoti vienkāršs un milzīgs peļņas veidotājs. Meklē, lai izplatītu Knowleged un augt uz jaunākām lietām. Ceram uz tikšanos un commcating ar visiem.

Par MDMa Lab Es plānoju izmantot māju . tā whats avalible im atvērts ieteikumiem šeit, lai uzzinātu, bet im meklē iet rūpniecības ar Muiltiple Rcs . vēlas strādāt ar visiem. Paldies

Charlie3

Don't buy from me
Resident
Reaction score
11
Sveiki, vai varat dalīties ar mani arī ar MDMA sintēzi no PMK? lielā mērogā?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,868
Deals
1
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/synthesis-of-mdma-from-piperonylmethylketone-pmk-with-formamide-and-lah.49/
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/synthesis-of-mdma-from-piperonylmethylketone-pmk-with-formic-acid.48/

Chemical Ali

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Heliotropīns -> MD-P2NP -> MD-P2P -> MDMA/MDEA.
Safrols -> izosafrols -> MD-P2NP -> MDA/MDE.

SWiM ieteiktu sākt ar MDA no izo(safrola), izmantojot propenilbenzola -> pseidonitrozīta ceļu līdz P2NP, vai klasisko Heliotropīns + nitroetāns (+ amīns/bāze), kas iet taisni uz amfetamīnu, nevis vispirms sintezēt ketonu ("fenilacetonu").

SWiM izvēlētos Al/Hg vai Urushibara niķeļa metodi, lai no P2NP nonāktu līdz primārajam amīnam (amfetamīnam), izmantojot vienkāršu viena katla sintēzi, kas ir ārkārtīgi vienkārša un pat bez maksas pieejama, ja cilvēks ir gatavs ieguldīt laiku un darbu, lai izgatavotu nepieciešamos prekursorus un reaģentus vairāk vai mazāk no nulles.

Ar cieņu,
Ali