Meklējat vieglu recepti lētam kristāla stimulantam

krka2y2

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Sveiki!
Es esmu šeit jauns, un man ir jautājums.
Kā pagatavot amfetamīnu metamfetamīnu mefedronu klefedronu (idk kaut ko viegli pagatavojamu, kas ir lēts stimulants, ko pasniedz kristālu formā) virtuvē bez laboratorijas aprīkojuma bez
ķīmijas zināšanām un ar lētiem un viegli iegūstamiem prekursoriem Polijā.
Paldies par palīdzību un atvainojiet par slikto angļu valodu.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
176
Dobry dzien,
Viss, ko vēlaties/vajag zināt, ir šeit, BB, vai arī varat atrast kādu ķīmijas 101 materiālu YT utt.
Labs sākums varētu būt efedrīna vai pseido tablešu no aptiekas reducēšana uz metamfetamīnu. Jums nav nepieciešams daudz aprīkojuma (ja tāds ir), un visu, kas jums varētu būt nepieciešams, var atrast vietējā datortehnikas veikalā utt. Neraugoties uz visu propagandu, tas NAV bīstami, ja jums ir mazliet veselā saprāta un rūpējaties par to, lai to darītu droši. Kad viss ir sagatavots, reducēšana būtībā ir viens solis, un tad jūs pieprasāt savu produktu un to notīrāt / kristalizējat.

Vienkārši lasiet, ...lasiet lasiet lasiet lasiet lasiet ... un lasiet vēl. Praktizējiet arī sīkumus, piemēram, šķīdinātāju žāvēšanu ar epsoma sāļiem. Joda sāļu nogulsnēšana no joda tinktūrām vai povidona šķīdumiem. Vienkārši sagatavojot visu šim vienam samazināšanas solim, jūs iegūsiet pietiekami daudz laboratorijas pieredzes un tehnikas, lai ar to tiktu galā. Kad jums tas izdosies un jūs to izdarīsiet pareizi, jums būs jauka balva, ko baudīt. Vēl svarīgāk ir tas, ka jūs kaut ko iemācījāties un izrādījāt iniciatīvu, lai to paveiktu pats. Tagad jūs zināt diezgan jauku mazu burvju triku.

4evawiththejuggalos

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
heyy es atvainojos, ka apgrūtināju n visu, bet es arī esmu jauns šeit, un es esmu tādā pašā situācijā kā tas, kurš uzrakstīja og amatu, es esmu pētījis metamfetamīnu, un lielākā daļa recepšu, ko esmu atradis, prasa stikla traukus un aprīkojumu un citas lietas, ko var būt grūti iegūt , tāpēc jūs varētu paskaidrot vai pievienot kādu recepti, ko jūs zināt, kas ir tik vienkārša, cik iespējams, vai neprasa gandrīz nekādu aprīkojumu? vai ieteikt kādu narkotiku, ko ir viegli sintezēt ar ierobežotiem resursiem un pieredzi. Paldies un atvainojiet par slikto angļu valodu

View previous replies…

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
176
Ja jūs varat iegūt efedrīnu/pseidoefedrīnu, jūs varat no tā izgatavot metamfetamīnu vairākos dažādos veidos.
1, no sarkanā fosfora un joda iegūst hidriodskābi - jūs vārāt efedrīnu HI skābē - tas ir vienkārši. Tad pārstrādā ledū.
2. "sakrata un cep" amonija nitrāta aukstuma iepakojumus, litija baterijas, - amonjaks reaģē gāzē un kondensējas šķidrumā pudeles iekšpusē, kas izšķīdina litiju (un notiek vēl daži nerātni sīkumi), bet šis šķīdums efedrīnu pārvērš metā. Galu galā tas ir "viena katla" gatavošanas paņēmiens, ko var ļoti viegli improvizēt, izmantojot
sadzīves un veikala priekšmetiem. Tā ir arī diezgan bīstama, ja nezini, ko dari. Patiesībā tas viss ir... ķīmija.
3. Jūs varat pagatavot 4mmc arī no efedrīna tabletēm (vai pseidoefedrīna), manuprāt, abām?
4. Ja jūs pietiekami ilgi skatīsieties šo vietni, jūs atradīsiet kaut ko, ko jūs varat darīt. Iedziļinies cilvēks.

Kā jau es teicu iepriekš, vienkārši lasiet un pētiet, cik vien varat. Jūs varat uzdot cilvēkiem jautājumus, tikai neuzdodiet cilvēkiem jautājumus, kurus jums vajadzētu uzdot google.
Ja vēlaties, varat nosūtīt man ziņu, un es varu mēģināt palīdzēt un sniegt padomus.
Laipni lūdzam BB un veiksmes!

Carlz

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Kratīšanas un cepšanas metode ir ļoti bīstama iesācējiem.

Ja vēlaties izgatavot metamfetamīnu, iesaku izmantot pirmo metodi, kas ir no efedrīna tabletēm.

Anarchy Labz

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
54
Jūs nevarat pagatavot 4mmc no pseido, bet jūs varat pagatavot metkatinonu, izmantojot pseido un kmno4

Dj.Tizo

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Cieņu izpelnās padomi, ko sniedz tādas personas, kuras runā patiesību. Novērtējiet

Dj.Tizo

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Cieņu izpelnās padomi, ko sniedz tādas personas, kuras runā patiesību. Novērtējiet

bigdigrandy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Sveiki,
Es patiešām jūtu jūsu problēmu, jo man kādreiz ir bijis tāpat kā jums, tāpēc man ir risinājums jūsu problēmai.
. Ja vēlaties patiešām vieglu stimulantu, es ieteiktu jums sintezēt metkatjonus, jo parasti reakcijas maisījumu vajag tikai samaisīt, un prekursori ir plaši pieejami, piemēram, BB ir video par A-PVP, izmantojot valerofenonu, hidrogēnbromīdu (ko var aizstāt ar bromu, ja to nevar dabūt) un nedaudz pirolodīna (ja kā stimulantu vēlaties izmantot pentedronu (pentedrons ir mefedrona atvasinājums), aizstāt pirolodīnu ar metilamīnu, bet pielāgot molāro masu). Jebkuru atomu ar slāpekli var pārvērst par sāli, izmantojot sālsskābi, iegūstot kristālus. Prekursoriem jābūt pieejamiem etsy vai synthetika eu, kas faktiski ir Polijas uzņēmums. Ja jums ir kādi jautājumi vai vajadzīga palīdzība, rakstiet man.

Dj.Tizo

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4

cannedgoods77

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
5
I don’t know how personally but i think someone, did post something about it already