Juridiskie pakalpojumi | Specializēts jurists

ireshop

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
54
Skatīt pielikumu 35796

Kā es varu kļūt par jūsu drošības un panākumu balstu sarežģītajā ķīmijas, prekursoru un analogu pasaulē?

Kā specializēts jurists es piedāvāju savus pakalpojumus visā Spānijā un paplašinu savu darbību visā Eiropā. Es esmu šeit, lai vadītu jūs cauri juridiskajiem labirintiem, kas ieskauj mūsu profesiju un kaislību.

Mans ceļojums nesākās tikai tiesās un juridiskajās skolās, bet arī laboratorijās, starp mēģenēm un formulām, kur atklāju savu aizraušanos ar ķīmiju. Šī dubultā akadēmiskā un profesionālā dzīve ir ļāvusi man izprast ne tikai likumu "kas" un "kā", bet arī "kāpēc" aiz katras reakcijas, katras vielas un katra regulējuma.

Es saprotu neskaidrības un izaicinājumus, ar kuriem jūs saskaraties. Ķīmisko vielu, prekursoru un analogu regulējums ir sarežģīts un pastāvīgi attīstās gan valsts, gan Eiropas līmenī. Mana misija ir piedāvāt jums skaidrību, juridisko noteiktību un, pats galvenais, proaktīvas stratēģijas, kas aizsargā jūsu darbu, pētniecību vai uzņēmējdarbību.

Mēs piedāvājam ātrus, diskrētus, efektīvus un pilnībā uzticamus pakalpojumus.

Mēs piedāvājam anonīmas telekonsultācijas un klātienes konsultācijas mūsu birojos Madridē vai Mursijā, Spānijā.

- Sazinieties ar mani.

ireshop

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
54
Vienmēr kalpojam tiem, kam tas ir nepieciešams.

Paldies @HIGGSBOSSON

Tuftedfret

Don't buy from me
Member
Language
🇪🇸
Reaction score
0
Vai jūs varat man paskaidrot, vai jūs varat kaut ko man izdarīt. Esmu bijis neliels tirgotājs 35 gadus.
No maniem cilvēkiem (heroīns) ir palikuši 4, un es mainu produktu un cilvēkus, esmu nolēmis par labu ketamīnam.
Bet es uzklausu padomus, vai jūs domājat, ka es varu strādāt ar kaut ko citu?
Pastāstiet, ko jūs vēlaties ar zināšanām xfa.
Pastāstiet man arī par naudu un kā jums maksāt

ireshop

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
54
Sveiki, Tuftedfret !

Angļu val:

Es tiešām īsti labi nesaprotu, ko es varu jums palīdzēt, es jums sūtu privātu ziņu, lai jūs varētu sīkāk aprunāties ar mani par jūsu gadījumu, jo man trūkst vairāk informācijas, lai varētu jums sniegt padomu jūsu konkrētajā gadījumā.
Neaizmirstiet, ka katrs no mums ir unikāls un ka katrai lietai ir vajadzīgs savs laiks.

Español:

Es īsti nesaprotu, ko es varu darīt jūsu labā. Es nosūtīšu jums privātu ziņu, lai jūs varētu detalizētāk aprunāties ar mani par jūsu situāciju, jo man ir nepieciešama plašāka informācija, lai sniegtu jums padomu jūsu konkrētajā gadījumā.
Neaizmirstiet, ka katrs no mums ir unikāls, un visam vajadzīgs savs laiks.

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
194
Deals
24
Ļoti labs pakalpojums. Laipni lūdzam BB kopienā!

ireshop

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
54
Vienmēr jūsu rīcībā, Dr. MMX.

DrugCentral

Buying through escrow
New seller
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Saula Gudmena stils, forši
Sazināsies ar jums, ja man kādreiz būs nepieciešami jūsu pakalpojumi diezgan inovatīva ideja

ireshop

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
54
Vienmēr esam jūsu rīcībā, lai atrisinātu jebkādas šaubas.