Tikai interesanti: Jaunās tehlogijas pret Dienvidamerikas karteļiem

delkibrother

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Tas ir tikai mans vispārējais pārsteigums par šo tēmu.
Es noskatījos daudzas filmas un youtube dokumentālās filmas par karteļiem un vispār par to, kas tur notiek. Viņi ir tik bagāti un varētu būt spējīgi transportēt visdažādākās lietas (ieročus/narkotikas) pāri robežai.

Piemēram:
paņemt dronu (bezpilota lidaparātu), sagatavot to lielākam darbības rādiusam, uzstādīt papildu aprīkojumu un vienkārši lidot ar to ļoti tuvu zemei - izvēloties augstāk tikai tur, kur ir žogs. pat ja viņi ASV robeža redzēs, ka kaut kas lido, laiks, kas vajadzīgs, lai veiktu pasākumus, ir pārāk garš. Tas pats attiecas uz zemūdens laivām: nelielas zemūdenes ar daudz baterijām + GPS + cietā ceļā ar galamērķi.....

Tā kā kur ir problēma?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Lai gan viņi nevar tur nokļūt, lai apturētu dronu, viņi redz, kur tas aizlidojis. Zemūdenes nav pietiekami ātras, lai apsteigtu laivas. Šīs lietas ir dārgas cilvēku mūļi ir lēti. Zaudēt miljonu dolāru vērtu dronu vai zemūdeni un 1 miljonu dolāru narkotikās ir grūti pat bagātajiem. Labāk ir zaudēt 5 mūļus, kas pārvadā pa 2 kg, un 10, kas izkļūst cauri.

delkibrother

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
? 1 milj. dolāru par bezpilota lidaparātu? nē, es runāju par parastiem droniem - parastiem augstas klases droniem, kaut ko par 10 000-20 000 dolāru maksimums; un jā: viņi var izsekot, kur tas nokļuva, bet viņi nevar izsekot, kur tas nometa kravu :D Tātad jūs nometat kravu pozīcijā X un tad lidojat tālāk vēl 1 jūdzi, veiksmes to atrast. Nometušās kravas paņemšanu var veikt nākamajā dienā/nedēļā utt.
Un tās zemūdenes: arī es runāju par mazām zemūdenēm, piemēram, sūdainu laivu ar maksimāli 30-50 kg kravas, bez cilvēkiem.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Robežsardze nav apgabala šerifs. Viņiem ir nopietni resursi. Pierādījums tam ir pudiņš. Jūs domājat, ka esat gudrāki par karteļu vadītājiem? Cilvēki ar visu pieredzi? Tie nolādētie karteļi, viņi slinkst. 🤷

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
685
Deals
65
Iedomājieties, cik daudz bezpilota lidaparātu viņiem būtu nepieciešams, lai katru dienu transportētu visu to apjomu, ko viņi eksportē :D. Līdztekus daudzajiem bezpilota lidaparātu operatoriem...