- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 13
Sveiki,
Es veicu kādu eksperimentu. Es izmantoju 2CB (pulverveida 2cb Hbr).
Eksperimenta 1. daļa
1. 2CB Hbr (2,7 g) sasmalcināja kafijas dzirnaviņās līdz nelielai frakcijai.
2. 2,7 g 2CB Hbr izšķīdināja 100 ml silta ūdens (apmēram 40-50C).
3. Ar aptuveni 8 cm krāsas birstes palīdzību uz akvareļpapīra A4 360g/m2 uzklāja šķēlē brūnu ūdeni.
4. Process prasīja laiku. Es uzliku ūdeni uz papīra, pagaidīju dažas minūtes, lai nožūst, uzliku nākamo kārtu. Jāsaka, ka tas aizņēma apmēram 30 minūtes.
5. Nākamajā dienā papīrs bija gatavs lietošanai. Tas bija izžuvis, un es jutu, ka tas bija nedaudz brūnāks un ne tik elastīgs kā iepriekš.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eksperimenta 2. daļa
1. Papīrs tika sasmalcināts kafijas dzirnaviņās uz nelielas frakcijas.
2. Papīru ievietoja 500 ml stikla ķīmiskajā filtrā
3. Filtrā iepildīja 100 ml silta ūdens. Tīrs un tīrs ūdens tika savākts.
4. Vēl 100 mg ielika filtrā vēl vienu reizi, un vēl vienu reizi savāca ūdeni.
5. Es esmu pārliecināts, ka papīra iekšpusē bija vairāk vai varbūt izmantotais šķīdinātājs var būt labāks - ja Jūs varat kaut ko ieteikt, lūdzu, dariet to.
6. Savāktos 200 ml ūdens iepildīja glāzē. Es to atstāju uz 3-4 dienām.
7. Kad viss ūdens iztvaikoja, es varēju savākt 2,1 g jauku, dzeltenu, brūnu kristālu (tīrs 2cb hbr).
8. Kristāli izskatās labi, es tos pārbaudīju, darbojas labi, un tika pārbaudīts - tas ir 2CB.
Es esmu pārliecināts, ka šo metodi var labot, varbūt labākus šķīdinātājus.
Esmu arī pārliecināts, ka, ja es paturēšu papīru un sasmalcināšu to vēl vienu reizi un atkārtošu ekstrakciju ar ūdeni, būs vairāk 2CB Hbr.
Es veicu kādu eksperimentu. Es izmantoju 2CB (pulverveida 2cb Hbr).
Eksperimenta 1. daļa
1. 2CB Hbr (2,7 g) sasmalcināja kafijas dzirnaviņās līdz nelielai frakcijai.
2. 2,7 g 2CB Hbr izšķīdināja 100 ml silta ūdens (apmēram 40-50C).
3. Ar aptuveni 8 cm krāsas birstes palīdzību uz akvareļpapīra A4 360g/m2 uzklāja šķēlē brūnu ūdeni.
4. Process prasīja laiku. Es uzliku ūdeni uz papīra, pagaidīju dažas minūtes, lai nožūst, uzliku nākamo kārtu. Jāsaka, ka tas aizņēma apmēram 30 minūtes.
5. Nākamajā dienā papīrs bija gatavs lietošanai. Tas bija izžuvis, un es jutu, ka tas bija nedaudz brūnāks un ne tik elastīgs kā iepriekš.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eksperimenta 2. daļa
1. Papīrs tika sasmalcināts kafijas dzirnaviņās uz nelielas frakcijas.
2. Papīru ievietoja 500 ml stikla ķīmiskajā filtrā
3. Filtrā iepildīja 100 ml silta ūdens. Tīrs un tīrs ūdens tika savākts.
4. Vēl 100 mg ielika filtrā vēl vienu reizi, un vēl vienu reizi savāca ūdeni.
5. Es esmu pārliecināts, ka papīra iekšpusē bija vairāk vai varbūt izmantotais šķīdinātājs var būt labāks - ja Jūs varat kaut ko ieteikt, lūdzu, dariet to.
6. Savāktos 200 ml ūdens iepildīja glāzē. Es to atstāju uz 3-4 dienām.
7. Kad viss ūdens iztvaikoja, es varēju savākt 2,1 g jauku, dzeltenu, brūnu kristālu (tīrs 2cb hbr).
8. Kristāli izskatās labi, es tos pārbaudīju, darbojas labi, un tika pārbaudīts - tas ir 2CB.
Es esmu pārliecināts, ka šo metodi var labot, varbūt labākus šķīdinātājus.
Esmu arī pārliecināts, ka, ja es paturēšu papīru un sasmalcināšu to vēl vienu reizi un atkārtošu ekstrakciju ar ūdeni, būs vairāk 2CB Hbr.