Tiesa, precīzi zināt, ko precīzi sūtāt, nebūtu slikti.
Pieņemu, ka pakas jānosūta ar vēstuli, bet, tā kā nezinu izcelsmes valsti, nezinu atļautos izmērus.
Tikai viena no idejām būtu iegādāties palešu ietīšanas folijas rulli vai kādu citu iepakojuma materiālu, ko sabrūnināt un ievietot pakas iekšpusē tā, lai izskatās, ka tas aizsargā preci, un tad paslēpt lietas folijā.
Lai tas izskatītos autentiski, es nosūtītu oriģināli iesaiņotu priekšmetu, kam ir neliela preču vērtība.
Nosūtiet visu kā sūtījuma paraugu ar viltotu rēķinu, lai precei nebūtu jāveic muitošana, un norādiet kādu uzņēmumu kā sūtītāju un, ideālā gadījumā, arī saņēmēju.
Kā jau KokosDreams teica, izveidojiet no tā vairākus sūtījumus.
Vai arī varat mēģināt, izmantojot VPN, izveidot Polijas etiķeti ar Polijas nosūtīšanas adresi un Polijas saņēmēju, kas radītu iespaidu, ka pakete ir nepareizi nosūtīta un tādējādi tā ir izturējusi muitu.
Arī šajā gadījumā tas ir jāslēpj pēc iespējas nesegts.
Vislabāk, ja tas ir izstrādājums, kuru pēc atvēršanas var atkal aizvērt.
Lai to izdarītu, jums pašiem būtu jāveic izpēte, jo šī metode man ir zināma tikai no baumām, tāpēc es nevaru jums pateikt, vai tā tiešām tā darbosies.
Vispirms jūs varētu nodot izmēģinājuma sūtījumu, ja jums vēl ir pietiekami daudz laika.
Sūtījumi no valstīm, kas nav ES dalībvalstis, diemžēl vienmēr ir saistīti ar zināmu risku.