Question Man vajadzīga palīdzība, kas zina N-BOC NORKETAMIN, jūsu palīdzība nebūs bez maksas

hider8028

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
15
Man vajadzīga palīdzība, kas zina N-BOC NORKETAMIN, jūsu palīdzība nebūs bez maksas

Brinda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Es varētu par to veikt dažus pētījumus. Es zinu deshloroketamīnu, ja jūs interesē kaut kas ar to saistīts.

hider8028

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
15
Vai to var izmantot ketamīna pagatavošanai?

Brinda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Tas ir ketamīna analogs. Tas ir legāls vairumā vietu un nodrošina līdzvērtīgu, ja ne labāku "kāpumu".

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
417
Hei, es to tikko apskatīju, un vietnē ir teikts, ka
"Norketamīns(5) ir galvenais ketamīna(4) metabolīts, ko veido citohroma P450 enzīmi aknās. To hidroksilē, veidojot (2R,6R)-hidroksinorketamīnu. Pēdējam savienojumam arī ir daudzsološa antidepresīvā aktivitāte, bet tas atšķiras no iepriekš minētajiem atvasinājumiem ar to, ka tas ir neaktīvs gan kā anestēzijas līdzeklis, gan kā psihostimulants.".

esmu diezgan pārliecināts, ka n-boc norketamīns ir norketamīna atvasinājums ar aizsargapvalku. nezinu, vai tam ir kāda ietekme uz funkcionalitāti. vai tas ir tas, ko jūs meklējāt, vai jums vajag kaut ko citu? nekautrējieties rakstīt man.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
N-BOC apzīmē N-benziloksikabonilu, kas patiešām ir aizsarggrupa, jo to ir viegli noņemt, un tā var palīdzēt vai nu substrāta monoalkilēšanā, vai arī tā ir jānoņem pirms alkilēšanas. N-BOC atvasinājumu dažās vietās, kur likums ir šāds, var neuzskatīt ne par narkotiku, ne par prekursoru.