Sveiki,
Vai jūs varētu man vispirms paskaidrot, kāds ir šī legālā chemichal uzņēmuma "mērķis", vai tā ir pārdošana? ražošana? izstrāde? tālākpārdošana? jo tas ir viens no jautājumiem, kas tiks pārbaudīts?
Atvainojiet, bet jūsu plānā ir pārāk daudz kļūdu, lai revīzija un tiesībaizsardzības iestādes jūs uzreiz noķertu.
Pirmkārt, jūs varat vai nevarat zināt, kad tiks veikta revīzija, tā var būt plānota, bet var arī notikt nejauši, tāpēc jūs varat un nevarat tai sagatavoties.
Otrkārt, ja šis ir uzņēmums, ko vēlaties izmantot kā savu "čaulas" uzņēmumu, tad vēlaties sākt ar nelielu prekursoru daudzumu iegādi, kas "der" jūsu iegādātajai laboratorijas iekārtai.
Treškārt, jūs nevēlaties izmantot savu uzņēmumu jebkādām nelikumīgām darbībām vismaz pirmajos 2-4 darbības gados, jaunos uzņēmumus pārbauda muita, importējot/eksportējot jebko starp valsts robežām.
Ceturtkārt, iemesls, kādēļ vispirms 2-4 gadus ir nepieciešams legāls uzņēmums, ir, pirmkārt, likumība, kad tiek veikta revīzija, un ieņēmumi.
Piektkārt, jūs neizmantojat savu uzņēmumu kā "galveno" nelegālo prekursoru lietotāju. Jums vajadzētu atvērt fiktīvu uzņēmumu uz citas personas vārda, pirkt prekursorus ar sava galvenā uzņēmuma starpniecību un pārdot tos sev, izmantojot savu fiktīvo uzņēmumu. Šādā veidā jūs netiksiet saukts pie atbildības, kad tiks veikta revīzija.
Es varu turpināt, bet es ceru, ka jūs jau esat padomājis par šiem scenārijiem?
Ar cieņu,
Ja Jums ir interese dalīties ar idejām, mēs varam turpināt šo diskusiju PM, es labprāt palīdzēšu, jo diezgan labi pārzinu šīs lietas.