Labdien, draugi! Daudzos forumos ir daudz informācijas, sarunu un brīvi, ticami sintēžu, kurās tiek apspriesta 2 konkrētu reaģentu izmantošana, bet man vajag kaut ko objektīvu.
Es meklēju šo "zelta standarta" sintēzi, ar kuru visiem ir panākumi, izmantojot nātrija borohidrīdu un vara hlorīdu.
Vai es varu diezgan vienkārši sekot
BBexperts video, kas attiecas uz amfreduktīvās aminācijas metodi? (Tas, kurā sīki aprakstīta NaBH4 +CuCl2 izmantošana), bet tā vietā izmantot 2,5 DMNS kā pN2P>amfetamīna aizstājēju.
Vai šādā režīmā tiks iegūta pienācīgi efektīva reducēšana
2,5 dimetoksiNS> 2C-H? attiecībā uz procedūrām un šķīdinātājiem?).
kāds šķīdinātājs(-i) šeit ir labākais? Daži saka, ka bezūdens. Daži izmanto ūdeni un spirtu. Daži saka, ka nav metanola. Jūs saprotat, pie kā es te nonāku. Internetam ir vajadzīga pamatīga praktiska izpēte.
Ir daudz sintēzes "samazinot " līdz argumentiem. "Vai arī es izmēģināju to un dabūju to. Tas varētu darboties, bet". Un tā tālāk.
objektīvs? Nē.
Couldni būt tik svētīts, lai dzirdētu čukstus", kas ir "zelta standarts", ko skūpsta Jēzus, glāsta Budas sintezators? "
(Lūdzu, lūdzu, šeit nav Moronija uzmācies sintezators. )
Man jau ar to ir gana.
daudz mīlestības, ļaudis.
Jūsu ieguldījums tiks turēts ar pateicību.
Uzmanieties,
JesusTits.
Es meklēju šo "zelta standarta" sintēzi, ar kuru visiem ir panākumi, izmantojot nātrija borohidrīdu un vara hlorīdu.
Vai es varu diezgan vienkārši sekot
BBexperts video, kas attiecas uz amfreduktīvās aminācijas metodi? (Tas, kurā sīki aprakstīta NaBH4 +CuCl2 izmantošana), bet tā vietā izmantot 2,5 DMNS kā pN2P>amfetamīna aizstājēju.
Vai šādā režīmā tiks iegūta pienācīgi efektīva reducēšana
2,5 dimetoksiNS> 2C-H? attiecībā uz procedūrām un šķīdinātājiem?).
kāds šķīdinātājs(-i) šeit ir labākais? Daži saka, ka bezūdens. Daži izmanto ūdeni un spirtu. Daži saka, ka nav metanola. Jūs saprotat, pie kā es te nonāku. Internetam ir vajadzīga pamatīga praktiska izpēte.
Ir daudz sintēzes "samazinot " līdz argumentiem. "Vai arī es izmēģināju to un dabūju to. Tas varētu darboties, bet". Un tā tālāk.
objektīvs? Nē.
Couldni būt tik svētīts, lai dzirdētu čukstus", kas ir "zelta standarts", ko skūpsta Jēzus, glāsta Budas sintezators? "
(Lūdzu, lūdzu, šeit nav Moronija uzmācies sintezators. )
Man jau ar to ir gana.
daudz mīlestības, ļaudis.
Jūsu ieguldījums tiks turēts ar pateicību.
Uzmanieties,
JesusTits.