- Reaction score
- 0
Es meklēju labāko veidu, kā iegūt griezumu no Meth. Pirmo reizi piedalos šajā lieliskajā forumā, tāpēc lūdzu atvainojiet par jebkādiem izteicieniem, kas nav pareizi. Pašlaik man nav iespējams pašam ražot savu produktu, tāpēc esmu spiests iegūt to, ko varu. Man ir līdzekļi, lai iegādātos, bet produkts nav A kategorijas. Man vispirms radās aizdomas, ka griezums ir MSN, bet es uzskatu, ka man ir darīšana ar citām vielām. Mans galvenais mērķis ir iegūt kvalitatīvu produktu. Esmu skatījies un pētījis, un, izņemot mazgāšanu ar acetonu un pat izmantojot konvekcijas krāsni, lai novērstu minētos piesārņotājus, tas īsti nedarbojas. Es uzskatu, ka pat pēc mazgāšanas griezums ir tik tālu minētajā produktā, ka to, šķiet, nav iespējams pilnībā noņemt. Produkts joprojām bija vājš, izraisa galvassāpes un locītavu sāpes. Izklausās pēc MSN jā, bet es patiešām uzskatu, ka tas ir sagriezts ar kaut ko citu. Jebkādas idejas par to, kas tas varētu būt un kā novērst. Jauni triki vai idejas būtu lieliski. Esmu iegādājies produktu, izmantojot vairākus dažādus avotus, bet visi, šķiet, ir piesārņoti. Es esmu ierobežots šeit un būtu pateicīgs par jebkuru padomu. Es labprāt ražotu savu produktu, bet vienkārši neticu, ka šobrīd varu iegūt visus nepieciešamos priekšmetus, lai īstenotu šo manu sapni. Tāpēc man atliek tikai izstrādāt šo plānu, lai no tā, kas ir pieejams, izdarītu vislabāko, ko varu. Jebkurš padoms būtu ļoti pateicīgs.
Paldies.
Paldies.