PALĪDZĪBA UN KONSULTĀCIJAS

PandaPanda111

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Es meklēju labāko veidu, kā iegūt griezumu no Meth. Pirmo reizi piedalos šajā lieliskajā forumā, tāpēc lūdzu atvainojiet par jebkādiem izteicieniem, kas nav pareizi. Pašlaik man nav iespējams pašam ražot savu produktu, tāpēc esmu spiests iegūt to, ko varu. Man ir līdzekļi, lai iegādātos, bet produkts nav A kategorijas. Man vispirms radās aizdomas, ka griezums ir MSN, bet es uzskatu, ka man ir darīšana ar citām vielām. Mans galvenais mērķis ir iegūt kvalitatīvu produktu. Esmu skatījies un pētījis, un, izņemot mazgāšanu ar acetonu un pat izmantojot konvekcijas krāsni, lai novērstu minētos piesārņotājus, tas īsti nedarbojas. Es uzskatu, ka pat pēc mazgāšanas griezums ir tik tālu minētajā produktā, ka to, šķiet, nav iespējams pilnībā noņemt. Produkts joprojām bija vājš, izraisa galvassāpes un locītavu sāpes. Izklausās pēc MSN jā, bet es patiešām uzskatu, ka tas ir sagriezts ar kaut ko citu. Jebkādas idejas par to, kas tas varētu būt un kā novērst. Jauni triki vai idejas būtu lieliski. Esmu iegādājies produktu, izmantojot vairākus dažādus avotus, bet visi, šķiet, ir piesārņoti. Es esmu ierobežots šeit un būtu pateicīgs par jebkuru padomu. Es labprāt ražotu savu produktu, bet vienkārši neticu, ka šobrīd varu iegūt visus nepieciešamos priekšmetus, lai īstenotu šo manu sapni. Tāpēc man atliek tikai izstrādāt šo plānu, lai no tā, kas ir pieejams, izdarītu vislabāko, ko varu. Jebkurš padoms būtu ļoti pateicīgs.
Paldies.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Sveiki. Kā jūs saucat MSN? Vai varat paskaidrot?

PandaPanda111

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
MSN ir saīsinājums no vārda metilsulfonilmetāns. Tas šeit tiek pārdots kā vitamīnu papildinājums. To izmanto arī dzīvniekiem. Uzkarsējot vielu, tā pārvēršas perfektā kristālā, kas izskatās identiski ledum. To ir gandrīz neiespējami atpazīt, ja vien to nesmēķē, un šķiet, ka tieši tā to arī atpazīst. Maniem IV vai lietotājiem, kas šņauc, viņi parasti nevar sajust garšu vai saskatīt atšķirību, tikai to, ka produkts ir vājš un noteikti ir ar kaut ko sagriezts. Tomēr es uzskatu, ka, iespējams, tas ir kāds cits jauna veida sagriezums, kas tiek lietots, un man ir jautājums, vai ir procedūra, ko es varētu izmantot, lai identificētu vielu un kā to noņemt. Es neticu, ka šobrīd to ir iespējams veikt pašam. Es pārbaudu lietas, bet man ir apnicis nodarboties ar šo problēmu, un es esmu ļoti priecīga, ka beidzot man ir kāds inteliģents un tādā līmenī, kam jautāt. Es novērtēju un uzklausīšu jebkuru jūsu viedokli.

WillD

Expert
Reaction score
1,056
Vai tas var būt izopropilbenzilamīns? Tagad tas ir biežāk griešana

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
662
Deals
8
Labdien,

MSN var noņemt ar aukstu acetonu.

Navarroalfredo007

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Sveiki, pirms 7 gadiem es izmantoju spirtu, lai attīrītu metamfetamīnu , izšķīdinātu visu produktu UN izmantotu kaut ko līdzīgu šim.
IoXbDAfMV7
IoXbDAfMV7
un nākamajā dienā atrada metamfetamīnu konteinerā un griezumu konteinera malās, bet šajā brīdī es atteicos no šī materiāla, un viss mainījās.