GPS bākas. Galvenā loģistikas problēma.

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,807
Deals
666
Viena no efektīvākajām metodēm zāļu laboratoriju identificēšanai ir kontrolēta prekursoru piegāde. Lai to panāktu, tiesībaizsardzības iestādēm nav jāsadarbojas tieši ar reaģentu piegādātājiem. GPS bākas var uzstādīt muitas iestādēs, muitas noliktavās, pārsūtīšanas punktos un jebkurā citā iespējamā vietā.

Turklāt GPS bākas var uzstādīt to personu transportlīdzekļos, kuras pēc tiesībaizsardzības iestāžu domām varētu būt iesaistītas narkotiku ražošanā/izplatīšanā. GPS bākas var iebūvēt laboratorijas iekārtās.

Šis tiesībaizsardzības iestāžu bāku izmantošanas saraksts nav izsmeļošs.

Tālāk ir sniegti daži piemēri, kā bākas tiek maskētas:

Metodes, kas jāizmanto, lai aizsargātu laboratoriju no izsekošanas:
2VlJf9taBq

Ip3Afg40Sl

Nepieciešams izveidot pieturvietas un cilvēku grupu, kas tur strādās, bet nezinās, kur atrodas laboratorija.

Laboratorijas komandai ir jāzina, kur atrodas pieturvietas, un jāspēj tās attālināti uzraudzīt. (Videonovērošana vai reāla pretnovērošana).

Ideālā gadījumā ir jābūt atsevišķai cilvēku komandai, kas būs atbildīga par loģistikas nodrošināšanu no pieturvietas līdz laboratorijai.

1. Nekad nepiedāvājiet prekursorus tieši uz laboratoriju. Izmantojiet starpposma savienojumu (garāžu/ pagaidu noliktavu/ jebkuru citu drošu vietu).

2. Aprīkojiet šo vietu ar GPS signālu traucētājiem.

3. Rūpīgi un detalizēti pārbaudiet ienākošos priekšmetus un objektus. Pārliecinieties, ka tajos nav izsekošanas ierīču.

4. Ja atrodat izsekošanas ierīces, prekursoru/iekārtu sūtījumu tālāk uz laboratoriju nedrīkst nosūtīt, tas var būt bīstami. Tāpat jums vairs nebūs atļauts izmantot šo pārsūtīšanas vietu, un ieteicams atstādināt komandu, kas atklāja izsekošanas iekārtas.

5. Ja sūtījums ir sekmīgi pārbaudīts, laboratorijas komandai būtu jāaprīko transportlīdzeklis tālākai transportēšanai ar GPS signāla traucētājiem. Veikt aprīkojuma un reaģentu iekraušanu un piegādi laboratorijai. Pārkraušanas punktos strādājošā komanda nedrīkst pārklāties ar laboratorijā strādājošo komandu.

Svarīgi: laboratorija vispirms jāaprīko ar GPS traucētājierīcēm.

Kā pārbaudīt, vai GPS traucētājs darbojas pareizi?

Vienkārši ieslēdziet traucētājierīci un pārbaudiet signāla līmeni viedtālrunī, vai tas ir bojāts. Atcerieties, ka visiem traucētājierīcēm ir atšķirīgs diapazons, vienai laboratorijai ir nepieciešami 3-5 kvalitatīvi traucētājierīces (vai vairāk, atkarībā no laboratorijas lieluma).

Last edited by a moderator:

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Vai jūs ieteiktu katru pasūtījumu papildus manuālajai pārbaudei pārbaudīt ar GPS detektorierīcēm?

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,807
Deals
666
Jā, protams, un arī nevajag pasūtīt reaģentus, kas tiks piegādāti uz pašas laboratorijas adresi.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606

Gotcha! Es patiešām novērtēju jūsu darbu, ko veicat šajā forumā, un tikai vakar es šeit atklāju tik daudz noderīgas informācijas, kas sniedzas daudz tālāk par zāļu ražošanu!

Paldies par jūsu darbu

Oppenheimer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Es sagaidītu, ka traucētājierīce būs liels karogs policijai, ka māja ir vērta novērošanas. Neesmu pārliecināts, vai plusi šeit atsver mīnusus. Es piekrītu gandrīz visam pārējam.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606

Es domāju, kā vispār varētu atklāt traucētājierīci?

Droši vien tikai fiziski, ja kāds vēro/ieiet mājā, un šajā gadījumā jau droši vien būtu par vēlu.