Zero day
Supply Manager
- Reaction score
- 38
- Deals
- 2
Vēršu jūsu uzmanību uz dažādu valstu viltotiem dokumentiem.
Šie dokumenti ir piemēroti dažādiem mērķiem. Tos var izmantot, lai dzīvotu un ceļotu (tostarp ar lidmašīnu) visā ES.
Ar viltotajiem dokumentiem var iegādāties dažādas preces tiešsaistē, saņemt sūtījumus uz viltotiem vārdiem. Ja maksājat ar svešu bankas karti vai kriptovalūtu, varat palikt anonīms. Pat ja pārdevējs pieprasa personu apliecinošu dokumentu ar fotogrāfiju, jūs joprojām esat anonīms.
Daudzi cilvēki saskaras ar problēmu, iegādājoties ķīmiskās vielas, jo pārdevējs lūdz atsūtīt dokumentu fotoattēlu. Man ir risinājums šai problēmai - viltotie dokumenti.
Visu, kas nepieciešams, lai pasūtītu dokumentu, var uzskaitīt uz pirkstiem:
1. Fotoattēls (ja dokumentu izmantosiet tikai tiešsaistes iepirkšanās nolūkā, tad nav problēmu nosūtīt sava nerātnā kaimiņa foto). Ja ar šādiem dokumentiem vēlaties ceļot (lidot ar lidmašīnu, braukt ar automašīnu, apmesties viesnīcās), jums ir jānosūta personas foto.
2. Dzimšanas datums (varat to izdomāt, galvenais, lai tas būtu vismaz nedaudz atbilstošs vecumam).
3. Uzvārds un vārds (jebkurš vārds, kas jums patīk).
4. Dzimšanas vieta (pēc jūsu izvēles)
5. Jūsu paraksta fotoattēls (jānovieto uz dokumenta)
Pārējo darīšu es pats vislabākajā iespējamajā veidā.
Protams, es visu darīšu pēc iespējas ātrāk, bet par termiņiem tomēr runāšu:
ID un DL (vadītāja apliecība): 3 - 4 dienas: 3 - 4 dienas
Ceļošanas dokuments: 7-8 dienas: 7-8 dienas
Nosūtīšana ar tuvāko autobusu uz ES. Maksimāli 5-7 dienas.
Piegāde pa pastu 2 nedēļu laikā. Steidzama piegāde nav iespējama.
Tagad pievērsīsimies dokumentu izmaksām:
ID, DL (vadītāja apliecība): 750€
Ceļošanas dokuments (pase): 2700€
Čehija:
Personas apliecība, vadītāja apliecība, ceļošanas dokuments (pase): 2700 eiro: 2700 eiro.
Moldova:
Moldova: ID, DL (autovadītāja apliecība), ceļošanas dokuments (pase).
Rumānija:
Rumānija: ID, DL (vadītāja apliecība)
Francija:
Francija: ID, DL (autovadītāja apliecība)
Spānija:
Spānija: ID, DL (vadītāja apliecība)
Maksājumi tiek pieņemti tikai kriptovalūtā. Ir liels prieks strādāt, izmantojot escrow pakalpojumu
Zemāk jūs atradīsiet manu darbu fotogrāfijas.
Visi jautājumi privātā sarakstē vai pa e-pastu
Šie dokumenti ir piemēroti dažādiem mērķiem. Tos var izmantot, lai dzīvotu un ceļotu (tostarp ar lidmašīnu) visā ES.
Ar viltotajiem dokumentiem var iegādāties dažādas preces tiešsaistē, saņemt sūtījumus uz viltotiem vārdiem. Ja maksājat ar svešu bankas karti vai kriptovalūtu, varat palikt anonīms. Pat ja pārdevējs pieprasa personu apliecinošu dokumentu ar fotogrāfiju, jūs joprojām esat anonīms.
Daudzi cilvēki saskaras ar problēmu, iegādājoties ķīmiskās vielas, jo pārdevējs lūdz atsūtīt dokumentu fotoattēlu. Man ir risinājums šai problēmai - viltotie dokumenti.
Visu, kas nepieciešams, lai pasūtītu dokumentu, var uzskaitīt uz pirkstiem:
1. Fotoattēls (ja dokumentu izmantosiet tikai tiešsaistes iepirkšanās nolūkā, tad nav problēmu nosūtīt sava nerātnā kaimiņa foto). Ja ar šādiem dokumentiem vēlaties ceļot (lidot ar lidmašīnu, braukt ar automašīnu, apmesties viesnīcās), jums ir jānosūta personas foto.
2. Dzimšanas datums (varat to izdomāt, galvenais, lai tas būtu vismaz nedaudz atbilstošs vecumam).
3. Uzvārds un vārds (jebkurš vārds, kas jums patīk).
4. Dzimšanas vieta (pēc jūsu izvēles)
5. Jūsu paraksta fotoattēls (jānovieto uz dokumenta)
Pārējo darīšu es pats vislabākajā iespējamajā veidā.
Protams, es visu darīšu pēc iespējas ātrāk, bet par termiņiem tomēr runāšu:
ID un DL (vadītāja apliecība): 3 - 4 dienas: 3 - 4 dienas
Ceļošanas dokuments: 7-8 dienas: 7-8 dienas
Nosūtīšana ar tuvāko autobusu uz ES. Maksimāli 5-7 dienas.
Piegāde pa pastu 2 nedēļu laikā. Steidzama piegāde nav iespējama.
Tagad pievērsīsimies dokumentu izmaksām:
ID, DL (vadītāja apliecība): 750€
Ceļošanas dokuments (pase): 2700€
Čehija:
Personas apliecība, vadītāja apliecība, ceļošanas dokuments (pase): 2700 eiro: 2700 eiro.
Moldova:
Moldova: ID, DL (autovadītāja apliecība), ceļošanas dokuments (pase).
Rumānija:
Rumānija: ID, DL (vadītāja apliecība)
Francija:
Francija: ID, DL (autovadītāja apliecība)
Spānija:
Spānija: ID, DL (vadītāja apliecība)
Maksājumi tiek pieņemti tikai kriptovalūtā. Ir liels prieks strādāt, izmantojot escrow pakalpojumu
Zemāk jūs atradīsiet manu darbu fotogrāfijas.
Visi jautājumi privātā sarakstē vai pa e-pastu
Last edited: