- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 33
Es brīnos, kāpēc tirgū ir tik maz metadona atvasinājumu vai to nav vispār. Uz metadona struktūru neattiecas jaunais psihoaktīvo vielu likums. Skaidrs, ka pašu Metadonu aizsargās Farmācijas likums, bet jebkuras nelielas izmaiņas atkal novedīs pie tā, ka šī viela būs bezrecepšu viela. Tāpēc es brīnos, kāpēc tās nav sastopamas pie maz vai nemaz pētniecisko ķimikāliju tirgotājiem.
Piemēram, esmu domājis, vai Metadona sintēzē dimetilamino-2-hloropropropānu varētu aizstāt ar dietilamino-2-hloropropropānu, kā rezultātā Metadons slāpekļa atoma metilgrupu vietā būtu ar divām etilgrupām. Es neesmu apmācīts ķīmiķis, bet varu iedomāties, ka šai vielai būtu līdzīgas īpašības kā metadonam, bet to neaizsargātu neviens likums.
Piemēram, esmu domājis, vai Metadona sintēzē dimetilamino-2-hloropropropānu varētu aizstāt ar dietilamino-2-hloropropropānu, kā rezultātā Metadons slāpekļa atoma metilgrupu vietā būtu ar divām etilgrupām. Es neesmu apmācīts ķīmiķis, bet varu iedomāties, ka šai vielai būtu līdzīgas īpašības kā metadonam, bet to neaizsargātu neviens likums.