Question Vai no balzamēšanas šķidruma jūs esat reibumā?

metux

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
47

Cik ilgi ilgst augsts līmenis?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,307
Deals
1
Nosauksim to par formaldehīdu, lai nebūtu neskaidrību. Jā. Tas noteikti padara jūs apreibinošu. Man mājās ir daži, bet es atsakos to izmēģināt, jo pazīstu kādu puisi, kurš gandrīz nomira no tā smēķēšanas. Nesteidzās uz slimnīcu, nespējot elpot. Es savam metamfetamīna dīlerim iedevu 15 ml mazā burciņā " viņa tēvam", viņš teica. Viņš to aizveda uz tarakānu moteli un stundas laikā pārdeva visu. Iemērc cigaretes. Viņš atnesa man atpakaļ 50 dolārus un gribēja vēl vienu, bet tie ir 60 gadus veci vīrieši, un viens no viņiem galu galā nomirs, tāpēc es viņam teicu, ka varbūt es viņam pārdošīšu no nākamā litra. Man tas tik un tā ir vajadzīgs metilamīna ražošanai.
Arī ar freonu var uzpūsties, bet arī tas jūs nogalinās.

metux

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
47
Esmu arī lasījis, no kā var iegūt PCP, lauksaimnieku pesticīdu, bet to nav viegli atrast,.Es domāju, ka ASV viņi šņorē cigaretes PCP šķidrumā, bet viņi to sauc arī par balzamēšanas šķidrumu.

• Like
Reactions: vis

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,307
Deals
1
Ir herbicīds, kas galvenokārt ir metilamīns, tas ir apaļš, bet veca formula. Ja būtu pesticīds, kura sastāvā ir pcp, es to zinātu, esmu pavadījis 100 stundas, meklējot prekursorus un narkotikas sadzīves produktos. To sauc par "mitro" cigareti. Tas ir formaldehīds. Tas ir ne tikai balzamēšanas šķidrums, to plaši izmanto arī taksidermijā. Nav balzamēšanas šķidruma ar PCP. Formaldehīds ir noderīgs reaģents daudzu narkotiku un prekursoru ražošanā. Tam ir vairāki nosaukumi. Formalīns, paraformaldehīds ir līdzīgs,formalīns, metanāls (nevis metanols)metilīna oksīds, paraform un vēl 10 citas lietas. Tas ir HCHO un pēc struktūras ir līdzīgs acetonam ( ogleklis ar w ūdeņradi un dubultās saites skābekli virsū, aldehīds).

• Like
Reactions: vis