Atvainojos, jā, es domāju oriģinālo triptamīnu, es patiesībā galu galā guvu diezgan labus rezultātus, izmantojot etilacetātu, lai rex no....tā no maziem necaurspīdīgiem/tan/dzelteniem maziem kristāliem pārgāja uz lielākiem caurspīdīgiem "cukurīgi" izskatīgiem kristāliem.....un kāpēc? Vienkārši, lai nodrošinātu tīrību pirms dietilēšanas, jo, kad līdz šim esmu mēģinājis veikt dimetilēšanu, man ir bijuši diezgan slikti iznākumi. Un es mēģinu noskaidrot, kur es varu uzlabot savu vispārējo ķīmijas praksi. Es nolēmu būtībā pieņemt, ka lielākajā daļā lietu ir neliels piemaisījums, un tāpēc vispirms veicu vienkāršu atkārtotu oksidēšanu, lai redzētu, kas ir....Tomēr es domāju, ka galu galā tas noteikti nevar nodarīt neko sliktu...
Es arī neteicu, ka es to visu uzreiz pāršķiroju - to var darīt, kad to izmantoju, naktī pirms reakcijas vai dienu pirms reakcijas, kad to uz nakti izžāvēju eksikatorā, bet pēc tam to izžāvēju...
Tas nav SUPER netīrs materiāls, ko es pats dekarboksilēju no triptofāna vai tamlīdzīgi. Tas ir kaut kas, ko es nopirku no Ķīnas, bet gribēju redzēt, cik dzidru un lielu kristālu es varētu no tā izveidot.
Nē, godīgi sakot, es vienkārši izdomāju, ka tā iekļaušana manā vispārējā tehnikā šķiet laba ideja.....
Runājot par destilāciju, neiznīcinot to, es tikko nopirku īsa ceļa destilācijas galviņu... tā bija lēta, nopirku to tāpēc, nevis kādam konkrētam nolūkam.
Man ir daudz triptamīna, jo es strādāju, izmantojot pēc iespējas vairāk dažādu aldehīdu un tiem sekojošo reducēšanu, un es neko nepārdodu. Savā dzīvē esmu darījis daudz n,n-DMT, bet ļoti maz citu triptamīnu, tāpēc daru tikai nelielas reakcijas - vienkārši, lai izmēģinātu šos savienojumus.
Ir patīkami zināt, ka es varu to pārvērst par jebkuru triptamīnu, ko vēlos, ja vien varu iegūt pareizo aldehīdu. Manuprāt, tas ir forši...
Man ir arī 500 g 3,4,5-trimetoksibenzaldehīda - kāpēc? Tāpēc, ka nekad neesmu mēģinājis meskalīnu vai TMA.
Vai man izdosies izgatavot kaut tuvu 250 g no katra? Protams, ne uzreiz, bet visā manā mūžā? ...droši vien lol
Arī no Ķīnas to ir grūti nopirkt, ja vien nepērk vai nu 500g vai 1000g, jo viņi pārdod milzīgus daudzumus.
Patiesībā vienīgais reaģents, ko esmu redzējis pārdodam mazākos daudzumos, bija 2,5-DMOBA, no kura es dabūju 50g, bet viņam droši vien nebija paredzēts man to pārdot lol Es pārkristalizēju arī to....why? Melnā vai pelēkā tirgus avoti...