Question 4 Fluoroamfetamīna cena?

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Virsrakstā ir teikts viss.

Kādam nolūkam tumšajā tīmeklī darbojas 4FA? Par gramu un kilogramu, ja pieejams.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
315
Deals
1
Nekad to nav redzējis DW tbh

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Tas ir pārsteidzoši, bet, manuprāt, nav pilnīgs pārsteigums.

Ja esat redzējuši kādu cenu, ko jūs esat redzējuši?

NinjaFlakkaZombie

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Jums būs grūti to atrast, turklāt tas nebūs lēti. Laikā, kad 4fa bija legāla, mdna pārdošana samazinājās, un to būtībā izmantoja visi.. arī vienmēr, kad es to saņemu, tā ir briesmīga kvalitāte. Es neesmu mēģinājis to, bet Chem kazino Esmu dzirdējis pārdod labas kvalitātes 3fa tomēr tur ir ierobežojums, cik daudz u var iegādāties dopek.com

• Like
Reactions: vis

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Nesaprotu, kāpēc to ir grūti atrast, ja neskaita iespējamo kriminālvajāšanu saskaņā ar federālo analogo likumu. Tas patiešām ir piemērojams, un es domāju, ka viņi ir diezgan dāsni attiecībā uz to, kā viņi sauc pie atbildības. Vienam cilvēkam viņi nodarīja īstu ļaunumu, teica, ka viņam būtībā vajadzēja zināt, ka cilvēki to izmanto cilvēku vajadzībām, un tas palīdzēja viņu samest maisā.

NinjaFlakkaZombie

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Tāpēc, ka holandieši to izmantoja un pārtrauca lietot xtc... xtc. šeit ir milzīgs, tāpēc, kad à narkotikas to apsteidz popularitātes ziņā, tas saņem tonnu.preses... tas pats iemesls, kāpēc à pvp nav atrodams

• Like
Reactions: vis

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Arī es esmu redzējis 4 fluorofenilacetonu pārdošanā dažās tīmekļa vietnēs, tas bija patiešām lēts, tāpēc, pieņemot, ka tas ir īsts, es joprojām neredzu nevienu citu iemeslu, izņemot Analoģijas likumu, ka tas nav izplatīts.