- Reaction score
- 126
- Deals
- 16
Sveiki visi, esu palyginti naujas žmogus vaistų gamybos srityje ir dėl nuostabių, dosnių šio forumo ekspertų, kurie
-Suteikė man savo laiką visiškai nemokamai
-atsakė į visus mano kvailus klausimus
man sėkmingai pavyko pagaminti 4MMC naudojant NMP tirpiklį!
Ypatinga padėka @G.Patton ir dar vienas garbingas paminėjimas šio forumo pardavėjui @Constantylious777, kuris aprūpino mane visomis cheminėmis medžiagomis.
Apskritai dėkoju G. Pattonui, William Damplier ir mano minėtam pardavėjui.
Pridėjau visas savo proceso ir to, ką galiausiai gavau, nuotraukas ir esu labai patenkintas, o apie savo produktą sulaukiau daug gerų atsiliepimų
Čia yra nuoroda į pagrindinį straipsnį, kuris man padėjo padaryti stebuklą!
Aš negaliu pakankamai padėkoti jums, vaikinai, ir atsiprašau už tai, kad esu toks trumpas, tiesiog norėjau tiesiai į tašką, kad aš laiduoju už jus, vaikinai!
-Suteikė man savo laiką visiškai nemokamai
-atsakė į visus mano kvailus klausimus
man sėkmingai pavyko pagaminti 4MMC naudojant NMP tirpiklį!
Ypatinga padėka @G.Patton ir dar vienas garbingas paminėjimas šio forumo pardavėjui @Constantylious777, kuris aprūpino mane visomis cheminėmis medžiagomis.
Apskritai dėkoju G. Pattonui, William Damplier ir mano minėtam pardavėjui.
Pridėjau visas savo proceso ir to, ką galiausiai gavau, nuotraukas ir esu labai patenkintas, o apie savo produktą sulaukiau daug gerų atsiliepimų
Čia yra nuoroda į pagrindinį straipsnį, kuris man padėjo padaryti stebuklą!
Mefedrono (4-MMC) sintezė NMP tirpiklyje. Didelės apimties.
Reakcijos schema: Reagentai: (cas 1451-82-7) - 5 kg; n-metil-2-pirolidonas (NMP; cas 872-50-4) - 20 L; metilo amino 40% aq. tirpalas (cas 74-89-5) - 8 L; benzenas - 20 L; acetonas - 30 L; druskos rūgšties kon. aq. tirpalas (HCl 36%) ~ 1,5 L; distiliuotas vanduo - 20...
bbgate.com
Aš negaliu pakankamai padėkoti jums, vaikinai, ir atsiprašau už tai, kad esu toks trumpas, tiesiog norėjau tiesiai į tašką, kad aš laiduoju už jus, vaikinai!