Savo ruožtu aš prisidedu tuo, ką išmanau šiose srityse. Kalbant apie oro transportą, jis naudojamas labai mažiems kiekiams, ne daugiau kaip 10 kg ar panašiai, be to, tai yra logistikos košmaras, be to, yra daug kintamųjų, muitinės šunys ir tas pats atsakingas asmuo.
Krovininiuose lėktuvuose yra specialių atvejų, kai krovininiuose lėktuvuose, praėjus patikrinimus ir visus patikrinimus, kai oro uoste ir įmonėje yra žmonių, gali būti patikrinimas, kurį atlieka pati oro linijų saugumo tarnyba, atvyksta ir priverčia juos iškrauti prekes, kad patikrintų, ar į jas nepateko kokaino. Laivu tai vyksta lėčiau, bet veiksmingiau. Čia jų yra keletas. Vienas iš šių metodų - tai daryti netikėtai, t. y. atidaromas įmonės konteineris ir apdovanojamas. Į jį pakraunami lagaminai po 20-25 kg, o paprastai jie sveria ne daugiau kaip 300-500 kg. daugiau nei bet kas kitas, nes jei pasiekėte tik išvykimą, tai atvykimo uoste turite turėti kontaktą, kad žinotumėte, ar tas konteineris bus tikrinamas, jie yra 3 spalvų - oranžinės, žalios ir raudonos, taip pat čia svarbus ir kitas veiksnys, į tą patį laivą atplaukia per daug konteinerių ir jų visų patikrinti visiškai neįmanoma, todėl šis būdas yra labiausiai naudojamas jūriniu lygmeniu, neskaitant visų daugelio kitų, kurių yra. Tačiau net ir tokiu atveju reikia nepamiršti, kad kai kurie kranai gali aptikti konteinerio viršsvorį, todėl į tai atkreipiamas dėmesys. Lengviau aptikti nuo 500 nei nuo 300. Pavyzdžiui, iš 300 reikia paruošti sunkvežimį įvažiuoti, išimti lagaminus ir išvažiuoti iš uosto.
Kita vertus, sklando gandas, kad visiškai apmokėti konteineriai pakraunami ir iškraunami įprastai, kaip ir visi kiti, tačiau čia jau kalbama apie 1-10 tonų kiekius. Tiesa, nežinau, ar tai egzistuoja, ar ne, bet tikrai moka tinkami, labai tinkami žmonės. Tos linijos tikrai egzistuoja.
Todėl aš pirmenybę teikiu paskirstymui jau paskirties vietoje už gerą didmeninę kainą (jei kas nors turi atsargų Ispanijoje, man būtų įdomu) Apibendrinant galima pasakyti, kad didelius kiekius visada geriau vežti jūra, nes lėktuvu didelių kiekių neįmanoma apdoroti. Tai labai plati tema, apie kurią galima kalbėti labai ilgai. Tikiuosi, kad mano informacija jums patiko, sveikinu visus