Question Bandymas sukurti C skystį

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Ieškau žingsnis po žingsnio vadovo, kaip SAUGIAI pasigaminti C skystį, kuris būtų kuo artimesnis įprastam THC poveikiui. Nenoriu vapinti kokių nors velniškų noidų. Bandžiau visur rasti informacijos šia tema, bet nepavyksta rasti tikslių duomenų. Kadangi susiduriu su tokiomis mažomis dozių vertėmis, turiu įsitikinti, kad tikslus mg/ml santykis yra saugus. Jei kas nors turi informacijos apie tai, kokį noidą geriausia naudoti ir kokią tiksliai dozę naudoti, būčiau dėkingas. Man pavyko rasti informacijos tik apie miltelių pavidalo noidų kaitinimą vg/pg tirpale tol, kol jie homogenizuosis.
Bet kokia informacija būtų naudinga. Ačiū

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
280
Ar jus domina būtent 5F-CUMYL-PINACA? Kuriant vadovus ir parenkant saugias dozes problema yra ta, kad šiandien net nėra galutinio atsakymo, kiek tokio tipo medžiagos stipriau veikia kanabinoidų receptorius. Pavyzdžiui, kalbant apie įgarsintą medžiagą, skirtingi tyrimai parodė skirtingą selektyvumą. Medžiaga gali būti arba 2 kartus selektyvi, arba beveik 30 kartų. Prie to pridėkite skirtingus receptorių tipus ir mažiausias veiksmingas dozes. Galbūt todėl atsakymas į jūsų klausimą nėra toks paprastas. Tačiau galite peržiūrėti kanabinoidų sintezei skirtą skyrių. Galbūt ten rasite atsakymą arba teisingą kryptį: http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/b/cannabinoids.5/

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Mane domina JWH-210 naudojimas ir galvojau pasigaminti 45mg/1ml santykį. Norėjau sužinoti, ar tai būtų saugu. Dauguma mano atliktų tyrimų rodo, kad JWH-210 dozė yra 1,5-3mg, o 1 ml vape sulčių užtenka 100-200 įkvėpimų. Taigi, jei noriu, kad kas 5 įpūtimai būtų veiksminga dozė, esant vidutiniškai 150 įpūtimų, gautųsi 30 dozių. Jei noriu, kad kiekviena dozė būtų 3mg, tai būtų 90mg/ml. Tačiau nesu tikras, ar tai saugu. Jei ką nors apie tai žinote, būtų naudinga. Jei ne, pradėsiu nuo labai mažos mg/ml, pavyzdžiui, 20mg/ml, ir didinsiu dozę. Be to, jei žinote tikslų būdą, kaip pasiekti, kad mišinys būtų homogenizuotas, tai taip pat būtų naudinga. Mačiau, kad geriausias būdas yra mišinį pašildyti ir gerai išmaišyti, bet nesu tuo tikras. Perskaičiau kanabinoidų forumuose esančius krovinius, bet jokia ten pateikta informacija nėra tinkama.
Ačiū už atsakymą

Last edited:

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,108
Deals
1
Manau, kad tai yra geriausias būdas. Mano nuomone, pasirinkote teisingą savo tyrimų kryptį. Pasidalykite su mumis savo rezultatais, prašom.

Last edited by a moderator:

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Bus atliekamas. Niekur nematau kitų pranešimų apie C-Liquid gamybą, todėl parengsiu išsamų savo bandymų ir klaidų vadovą. Ketinu pradėti nuo mažos skysčio dozės ir didinti, kol rasiu norimą stiprumą.