- Reaction score
- 4
Gerai, taigi akivaizdu, kad tai, kas gatvėje išduodama kaip fentanilis, tikriausiai nėra fentanilis, tačiau kai kuriuose vienos iš mūsų tarnybų testuose fentanilis, alfentanilis ir sufentanilis jau buvo pasirodę. Kaip intraveninių narkotikų vartotojas, nes dauguma mūsų mėginių buvo teigiami benzodiazepinų atžvilgiu Toronte veikia dvi saugesnio tiekimo programos. Ta, kurioje dalyvauju aš ir kurioje gaunu 21 8 mg dialaudido per dieną nuo priklausomybės opiatams ir 6 10 mg "Ritalin APO" prekės ženklo preparato per dieną tiek nuo ADHD, tiek nuo 20 metų trunkančios priklausomybės nuo metamfetamino. Ritalinas stebėtinai veikia, ir taip, aš juos švirkščiu. Bet aš vis dar gaunu potraukį ir turiu turėjau pasakyti ne nemokamiems narkotikams. Tačiau "Dilaudid" dozė vis dar nėra beveik pakankama, nes aš vis dar randu save naudojant bent jau jei turiu pinigų 1 tašką per dieną. Teigiamas dalykas yra tai, kad aš galiu pasiimti savo tabletes namo
Kita programa yra injekcinio hidromorfono programa, kai u turi eiti į vietą. Darbai Toronte. Ir jūs gaunate du skysto hidromorfono švirkštus per dieną vieną kartą ryte ir vieną kartą vakare. Kažkas, kas dalyvauja šioje programoje, man sakė, kad jis gauna 400 ml hidromorfono per dieną, bet tai skamba neteisingai. Mano supratimu, 2 ml hidromorfono yra tas pats, kas 8 mg hidromorfono.
Aš tiesiog stengiuosi nustoti vartoti gatvės narkotikus ir galiausiai adatas. Deja, mano širdis pažeista tiek, kad visiškai sustoti yra neįmanoma.
Kita programa yra injekcinio hidromorfono programa, kai u turi eiti į vietą. Darbai Toronte. Ir jūs gaunate du skysto hidromorfono švirkštus per dieną vieną kartą ryte ir vieną kartą vakare. Kažkas, kas dalyvauja šioje programoje, man sakė, kad jis gauna 400 ml hidromorfono per dieną, bet tai skamba neteisingai. Mano supratimu, 2 ml hidromorfono yra tas pats, kas 8 mg hidromorfono.
Aš tiesiog stengiuosi nustoti vartoti gatvės narkotikus ir galiausiai adatas. Deja, mano širdis pažeista tiek, kad visiškai sustoti yra neįmanoma.