Question Trumpo veikimo vaistai pelningesni?

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Norėčiau sužinoti, ar kas nors turi informacijos apie trumpo veikimo vaistų pelningumą, palyginti su ilgo veikimo vaistais.

Geriausias pavyzdys - kokainas vs metamfetaminas.

Trumpo veikimo narkotikus tenka vartoti dažniau, jie yra patogesni, tačiau taip pat atrodo šiek tiek brangesni, bent jau kokainas.

Ilgalaikio veikimo narkotikai, pavyzdžiui, metamfetaminas, paprastai būna pigesni, tačiau tikėtina, kad jų rinka yra didesnė, nes žmonės nori pigių ir gerai veikiančių narkotikų.

Aš laikausi nuomonės, kad siekiant geriausio rizikos ir atlygio derinio, geriausia rinktis trumpo veikimo narkotikus, skirtus aukšto lygio ir turtingesniems klientams, bent jau mažesniu mastu.

Ką manote jūs?

RAMIREZ

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Sveiki, CryoThio, manau, kad didesnio grynumo ir kokybės vaistai turi didesnį poveikį vartotojui. Žmonės paprastai ieško stipresnio poveikio nemokėdami daugiau pinigų, tačiau kartu tai gali būti rizikingiau arba neturėti tokio poveikio, kokio tikėjotės.

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
87
Deals
35
Visada teikiu pirmenybę aukštai kokybei, net jei kaina šiek tiek didesnė. Kalbant apie farmaciją, dauguma mano pažįstamų žmonių renkasi trumpojo veikimo oksi, o ne ilgo veikimo, nors kaina yra gerokai didesnė, bet jei neperkate tik skausmui malšinti, tuomet trumpojo veikimo yra geriausias pasirinkimas. Tačiau tokie dalykai kaip stimuliatoriai yra kitokie. Koksas ir metas yra labai skirtingi svaigalai. Pažįstu žmonių, kuriems patinka abu, ir pažįstu žmonių, kurie mėgsta metą ir sako, kad koksas jiems nieko neduoda. Aš nesu didelis stimuliatorius, bet kai tai darau, renkuosi koksą, bet tik jei jis yra geros kokybės. Tupi ant daiktų daroma iš godumo, visiškai nesirūpinant vartotoju, kuris pirmiausia apmoka jūsų sąskaitas, bet visada atsiras kitas, kuris užims vietą to, kuris miršta nuo blogo produkto šūdų, manau, tokia yra idėja. Presuotos tabletės yra pavyzdys, jos yra pigesnės ir kartais gali būti stipresnės, bet ne visada taip gerai malšina skausmą, o poveikis dažnai būna labai skirtingas. Jos gali kainuoti mažiau, bet ar ilgainiui verta? Kalbant apie pelningumą, iš savo patirties žinau, kad geriausia formulė visada yra pažinti savo klientų bazę ir jų pageidavimus. Galiu gauti metamfetamino dideliais kiekiais daug pigiau nei kokso, bet nė vienas iš mano pažįstamų žmonių nemėgsta metamfetamino, nebent tai būtų senosios mokyklos kokainas. Koksas parduodamas greitai, todėl, nors pelnas mažesnis, doleriai gaunami greičiau ir ilgainiui tai yra geresnis sandoris.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
59
Manau, kad tai priklauso nuo jūsų šalies rinkos, žiūrėkite, kas labiau apsimoka. Pavyzdžiui, jei gatvėse, kuriose konkuruojate, jau galima įsigyti aukštos kokybės kokaino, tai nebus taip pelninga, jei taip, darykite priešingai, pardavinėkite, pavyzdžiui, metamfetaminą, kaip minėjote. Žinoma, žmonės visada pirks savo pasirinktą narkotiką, nesvarbu, kokia jo kokybė. Tačiau tikiuosi, kad suprantate, ką bandau pasakyti: nekonkuruokite su tuo, ką jau galima įsigyti gatvėse, apsižvalgykite aplink ir pažiūrėkite, kokį pasirinkimą turi žmonės. Pradėkite kažką naujo, kažką, ko tikrai nėra, nesvarbu, ar tai trumpalaikis, ar ilgalaikis narkotikas, imu šiek tiek nukrypti nuo temos. Tačiau noriu pasakyti, kad turite būti ypatingi ir pradėti pardavinėti kažką naujo. Būkite saugūs, žmogau.

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Aš suprantu. Nemanau, kad JAV metamfetaminas yra toks pelningas, nebent tiekia tiems, kurie turi lėšų mokėti už aukštą kokybę. Mefedronas vis dėlto galėtų būti geras, jį lengva gaminti, jis konkuruoja su kokainu, tačiau jį reikėtų pardavinėti pigiau, pavyzdžiui, po 40 už gramą, gal 60, bet 40, bent jau komerciniams klientams, o ne tiems, kurie mokės už aukštesnę kokybę.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
59
Sutinku, RC gali būti tikrai gerai parduoti gatvėje. Asmeniškai aš niekur nemačiau tokios didelės jų konkurencijos. Nusipirkite aukštos kokybės prekių ir pradėkite dalyti nedidelius jų pavyzdžius vien tam, kad įgytumėte pasitikėjimą ir klientų. Po pirmosios aukštos kokybės partijos galite įsigyti žemesnės kokybės, bet grynos medžiagos pigiau, kad tik gautumėte daugiau pelno. Kartkartėmis keiskite aukštesnės ir žemesnės kokybės partijas, kad gautumėte didesnį pelną, kaip jau minėjau. Taip daryčiau aš. Sutinku, kad 40-50 yra gera kaina, jei ketinate parduoti po vieną. Sakyčiau, nuolatiniams klientams 40, naujiems - 50. Jei nėra aktyvios rinkos norimiems RC, kuriuos norite parduoti ar pagaminti, galite tiesiogine prasme pakelti kainas. Ir būtinai paminėkite, kaip veikia kainodara, 40 tapus nuolatiniu, gali atvesti daugiau aktyvių custy's. Žinoma, tai yra, jei nuspręsite pirkti partijas, o ne jas gaminti.