Im emigrantas pusiau autoritarinėje azijos šalyje tikrai verčiau nesakyti. Bet darau prielaidą, kad jie dalina metus kaip saldainius. mano planas buvo išsiųsti šiek tiek piktžolių į europą laišku gramą, kad išbandyčiau vandenį. Bet kokiu atveju nuėjau į paštą ir tiesiog paklausiau, kiek tai kainuotų. Dabar vaikinas atrodė šiek tiek nervingas, kai pasakiau, kad laiškas, o ne siuntinys dėl kažkokios priežasties ir matyti, kad tai mane nervina. Paklausiau bardo, kokia būtų bausmė, jei mane pagautų, ir jis pasakė, kad 3 mėnesiai ir, manau, 3000 dolerių bauda. Galėčiau su tuo susitaikyti, bet iš tikrųjų neturiu supratimo. Žolė yra vakuuminiu būdu užklijuota, ketinau ją įdėti į pašto kortelę ir voką. Galbūt pavyks. Vis dar nesakau, kad 100 proc. nesiruošiu to daryti. Bet vaikinas, kuriam siunčiu, taip pat sakė, kad po to norės nusipirkti 100 gramų. Manau, kad jei mane pagautų siunčiant 100 gramų, neišvysčiau dienos šviesos. Sakykim, 15 metų ar panašiai. Vėlgi neturiu supratimo. Id km. ir pašto vaikinas sakė, kad paštas užtruks dvi savaites. Man tai irgi nepatinka.