Question Recipie su pagrindine įranga ir lengvai gaunamais daiktais

Ayosquzuz

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Taigi ieškau pagrindinio metamfetamino recepto, kurį galėčiau pasigaminti naudodamas gerai lengvai gaunamus ingridientus ir tam tikrą laboratorinę įrangą, pavyzdžiui, reakcijos kolbą virimo kolbą ir pan. Aš vis dar esu gana naujas ir laikiausi vieno paprasto recepto, bet dabar noriu šiek tiek pakeisti dalykus, kol studijuoju chemiją, kad geriau suprasčiau šį dalyką ir galėčiau pasiūlyti savo sintezės metodą. Ir būtų gerai, jei įdėtumėte ingridientą, įrangą ir žingsnis po žingsnio sąrašą.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Šioje lentoje yra forumas, pavadintas "paprasčiausi receptai", slinkite žemyn, kol jį pamatysite, ir pradėkite ten. Aš žinau 40 metamfetamino receptų. Jūs nesugalvosite savo sintezės metodo".
Prašau, naudokitės šūdina paieškos sistema. Taip pat perskaityk taisykles ay kiekvieno puslapio apačioje, kur parašyta: " Taisyklės" tavo 3-iasis vaikinas šią savaitę prisijungė ir paprašė, kad tuoj pat būtų maitinamas iš buteliuko, net neperskaitęs taisyklių.
Jie nori lengvo nuostabių narkotikų gaminimo būdo su daiktais, kuriuos galite gauti WALMART'e. Jei gaminti narkotikus būtų lengva, mes būtume užtvindyti narkotikais.

petegazinya666

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Reikia greito ir paprasto teksto grynajam metamfetaminui, naudojant šiuos reagentus:
Ibuprofenas 800
Įvairūs "5 val. energinio gėrimo" skoniai
Ir capri sun....
Plz įtraukite informaciją apie tai, kaip padidinti išeigą bent iki lbs ar daugiau
Be didelių pastangų arba be jų
Paskubėkite