• Forumun Türkçe bölümüne hoş geldiniz, kişilerinizi (Jabber, Telegram, Signal, vb.) göndermenin kalıcı bir yasakla sonuçlanacağını unutmayın! Emanet hesabı kullanmadan bir şey almaya veya satmaya karar verirseniz ve para kaybederseniz, size yardımcı olamayacağız.

Istanbul Atpalaiduojantys produktai

universitedennefretediyor

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Sveiki visi, nežinau, kiek aktyvi ši bendruomenė, bet esu tikras, kad galiu pasitikėti čia esančių žmonių žiniomis. Kaip suprantate iš mano vardo, ruošiuosi universitetiniam egzaminui ir turiu tokių problemų kaip stresas, nerimas, nemiga. Ar yra kokių nors rekomenduojamų preparatų tokiems atvejams, kuriuos galėčiau lengvai nusipirkti vaistinėje? Būčiau labai dėkingas, jei man padėtumėte. Ačiū visiems iš anksto

Alper192535

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
9
Ozaprin al

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Dabar internete skaičiau apie ozapriną ir nors nuo jo gerai miegu, mačiau komentarų, kad kai kuriems žmonėms jis kelia nerimą. Be to, neradau jokios aiškios informacijos apie tai, ar jo galima nusipirkti be recepto. Ar turėčiau apiplėšti vaistinę, ar ką daryti?

Trgate

Don't buy from me
Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Ozaprin galima įsigyti be recepto. Jei jo nerandate, galite įsigyti kito prekės ženklo olanzapino, kurio veiklioji medžiaga yra ta pati ir veikia taip pat. Jei nenorite turėti problemų dėl dozavimo, tinka 10 mg tabletės.

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Pirmiausia ačiū, kad kelis kartus ja pasinaudojau ir tikrai giliai miegojau, bet nemanau, kad dar kartą ja pasinaudosiu, nebent tai bus labai būtina. Jaučiau nedidelę abstinenciją, nežinau kodėl

K0D3IN

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
1
Rekomenduoju duloksetiną, jis man padėjo miegoti, tačiau turi nemalonų šalutinį poveikį - blogina miego kokybę. Be to, jis sumažino nerimą ir stresą kaip jausmus, panašius į nerimą ir stresą, Duxet parduodamas pavadinimu Duloxx. Be recepto