- Reaction score
- 8
Sveiki,
kaip jau aprašiau kitoje temoje, man kilo problemų dėl amfetamino fosfato sintezės iš P2NP per Al/Hg. Jau padariau dvi partijas, kurių rezultatas buvo toks pats: per didelis bet kokių neorganinių druskų kiekis (pvz., 85 g iš 10 g P2NP). Atlikau visus šios svetainės vaizdo įrašų žingsnius, perskaičiau visas šio forumo temas, taip pat keletą kitų patarimų. Paskutinę partiją alkanizavau maždaug prieš 14 val. ir štai kaip ji atrodo dabar
Ar kas nors žino, kas galėjo nutikti su pirmomis dviem partijomis, kokia klaida galėjo lemti mano gautus rezultatus? Ką daryti su šia partija? Dekantuoti tik pirmąjį sluoksnį, dekantuoti pirmuosius du sluoksnius ar dekantuoti abu sluoksnius į 2 skirtingas ąsočius?
Džiaugiuosi už bet kokią informaciją, ačiū iš anksto,
lee
kaip jau aprašiau kitoje temoje, man kilo problemų dėl amfetamino fosfato sintezės iš P2NP per Al/Hg. Jau padariau dvi partijas, kurių rezultatas buvo toks pats: per didelis bet kokių neorganinių druskų kiekis (pvz., 85 g iš 10 g P2NP). Atlikau visus šios svetainės vaizdo įrašų žingsnius, perskaičiau visas šio forumo temas, taip pat keletą kitų patarimų. Paskutinę partiją alkanizavau maždaug prieš 14 val. ir štai kaip ji atrodo dabar
http://dumpliwoard5qsrrsroni7bdiishealhky4snigbzfmzcquwo3kml4id.onion/image/0275c4f5b897507c.jpeg
Vidurinysis atrodo kaip mano pirmųjų 2 partijų viršutinis sluoksnis, nežinau, kodėl atsirado trečiasis. Ar kas nors žino, kas galėjo nutikti su pirmomis dviem partijomis, kokia klaida galėjo lemti mano gautus rezultatus? Ką daryti su šia partija? Dekantuoti tik pirmąjį sluoksnį, dekantuoti pirmuosius du sluoksnius ar dekantuoti abu sluoksnius į 2 skirtingas ąsočius?
Džiaugiuosi už bet kokią informaciją, ačiū iš anksto,
lee