Question Peržiūrėkite mano 4mmc receptą

freedum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
47
Deals
3
Sintezės reagentai:
100 g 4b4mp
300 ml DCM
200 ml 40 % MA tirpalo.
1000 ml 2000 ml reaktorius / FRBF
Magnetinė maišyklė 1000ML
Stiklinė ąsotis 1000ml

Oksidacijos medžiagos:
Distiliuotas arba dejonizuotas vanduo 1000 ml
Druskos rūgštis ~35 % - 30-40 ml
Buchnerio piltuvas
Atskiriamasis piltuvėlis 1000 ml
Filtravimo kolba 500 ml
Filtravimo popierius 0,22
Neigiamo slėgio vakuuminis siurblys

Kristalizacijos medžiagos: (NEPRIVALOMAI)
IPA
Acetonas
Sekli Pyrex lėkštelė
Stiklo skleidiklis

1 fazė (100 g bk4 + 300 ml DCM)
Ištirpinkite 2b4mp dichlormetane (DCM) reaktoriuje / plokščiadugnėje apvalioje kolboje.
(truputį pašildykite, kad lengviau prasiskiestų 25ºC)

2 ir 3 fazė (200 ml MA 40%)
Įpilkite 40 % metilamino vandeninį tirpalą dalimis, kad temperatūra nepakiltų aukščiau 40 ºC. Po 50 ml kas 5 min. (iš viso 30 min.) NEPERŽEISKITE 40 ºC

[metilamino pridėjimas sukelia egzoterminę reakciją]

3 etapas (neperženkite 40 ºC)
Tirpalą maišykite 4 val. ~35ºC temperatūroje.
Įjunkite kaitinimą, kai tik temperatūra pradeda kristi.
PO 4 val. perkelkite į stiklinę stiklinę.

Stiklinė stiklinė stiklinė ant maišyklės
4 fazė.
PIRMASIS VALYMAS: įpilkite 500 ml 5 % natrio bikarbonato tirpalo apie 30 ºC.
(Sluoksnius kiek įmanoma atskirkite viršutine maišykle)

Perpilkite į skiriamąjį piltuvą.
leiskite nusistovėti 60 min (nusausinkite apatinį sluoksnį)

Stiklo piltuvėlis / maišyklė / maišytuvas
2-asis plovimas 200 ml demi vandens 30ºC temperatūroje
Gerai maišykite apie 10 min.
Perpilkite į atskyrimo piltuvą

ATSKYRIMO PILTUVĖLIS.
Leiskite 4MMC tirpalui nusistovėti 30 min.
Jei šiek tiek drumstas, įpilkite truputį natrio bikarbonato Sukratykite skiriamuoju piltuvėliu ir palikite nusistovėti 30 min. Nusausinkite apatinį vandens sluoksnį. Perpilkite į stiklinę ąsotį.

STIKLO ĄSOTIS
5 fazė (150 ml acetono + 30 ml HCL)
Į 4 mmc tirpalą lašas po lašo įpilkite ICE COLD rūgštinimo mišinio, kai magnetinė maišyklė įjungta aukštu greičiu. Nuolat tikrinkite ph lygį. Kai PH lygis pasiekia 5, sustabdykite ir perpilkite į plastikinę stiklinę. Pastatykite į šaldytuvą 10 valandų.

(nebūtina sunaudoti viso tirpalo, svarbus tik PH lygis).

Stiklinė stiklinė stiklinė maža (kokybės patikrinimas)
6 etapas.
Susmulkinkite 4 mmc kietosios medžiagos iki miltelių
Paimkite 1 g miltelių ir ištirpinkite 90 °C temperatūros demi vandenyje.
Dabar matome tirpalo spalvą.
Kuo tamsesnė spalva, tuo daugiau yra priemaišų. Norime matyti skaidrų tirpalą. Jei jis nėra skaidrus, reikia papildomai gryninti. ( bent jau tamsesnės spalvos nei citrinos spalva)

Vakuuminis filtras.
BUCHNERIO FUNNELIS / stiklinė mentelė
7 etapas (ledinis acetonas)
Susmulkintus miltelius suberkite į piltuvėlį ir pirmiausia įpilkite šiek tiek šalto IPA, po to nuplaukite acetonu, visa tai švelniai maišydami 4 mmc ant filtrinio popieriaus. Leiskite IPA ir acetonui išgaruoti, kad 4mmc neištirptų alkoholyje.
Įsitikinkite, kad milteliai yra daugiau laisvai judančio tiršto skysčio konsistencijos. Jei milteliai yra panašūs į molį, jie gali užkimšti filtravimo popierių.
Palikite dulkių siurblį šiek tiek veikti, kol gausite sausą konsistenciją.
Perkelkite miltelius į indą ir infraraudonųjų spindulių šviesa užbaigkite džiovinimą šiltoje ir sausoje patalpoje.
Milteliai bus paruošti, kai įgaus lūžtančių miltelių pavidalą.
NEIŠMESKITE SKYSČIO ATLIEKŲ

IŠLAIDOS.
Jei jūsų bendra masė prarado didelį masės %, gali būti, kad 4MMC vis dar yra IPA ir acetone. Leiskite lėtai išgarinti daugiau kaip 50 % skysčio ir paleiskite jį. Vėl filtrą

KRISTALIZAVIMAS (neprivaloma)

Stiklo maišytuvas / šildomas maišytuvas.
(1 g ir 1 ml demi vandens/1 ml IPA)
Sumaišykite savo 4 mmc į tirpalą, pašildykite iki maždaug 80 ºC (labai maži burbuliukai), viską intensyviai maišydami magnetiniu maišytuvu.

KRISTALIZACIJOS INDAS
(Pyrex gali atlaikyti karštį ir šaltį)
9 fazė.
Supilkite 4 mmc tirpalą į indą.
Pageidautina palikti kristalizuotis sausoje patalpoje 18-20 ºC temperatūroje. Pageidautina naudoti oro kondicionierių. Kai kristalizacija baigiasi, įdėkite į šaldiklį 8 valandoms.
Kuo daugiau vandens naudosite, tuo didesni bus kristalai ir tuo ilgiau užtruks, kai baigsite, išimkite kristalus iš indo
vieną ar du kartus nuplaukite kristalus ledo šaltumo acetonu Buchnerio piltuve.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,307
Deals
1
Na, o sintezės kopiją turėtumėte išbraukti, nes ji labiau skirta patikrintiems metodams. Niekada nededate daugiau valiklio (vandens) nei tirpiklio, taigi ne 500 ml nahco² vandens į 400 ml tirpiklio prekursoriaus. Buvo dar pora kitų ne, kuriuos mačiau. Jokių reakcijų nesureikšminau.
Taigi, yra ši seniai retai minima taisyklė. Ji vadinasi, jei to nedarėte anksčiau [bold]PASEK TEK[/BOLD]
Tai lengva padaryti, tereikia perskaityti, ką parašė kažkas, kas žino, ką daro, ir pabandyti padaryti lygiai tą patį.
Nepakenks perskaityti keletą metodų, bet kai ateis laikas pradėti, IŠSIRINKITE VIENĄ ir jo laikykitės. Nemaišykite ir nederinkite kelių technikų dalių, nes viską sugadinsite. Suprantu norą diegti naujoves, bet jūs negalite diegti naujovių, kol nežinote istorijos, kas buvo daroma. Istorijoje yra labai mažai pavyzdžių, kai noob'as ką nors inovavo. Iš jų 0 buvo chemija. Sėkmės.

freedum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
47
Deals
3
Neįdiegiamos naujovės. Tai daugiausia 1 metodas, kurį paskelbė sonic. Aš pridėjau gabalėlių papildomų įžvalgų ir išplėčiau tam tikras sritis, kad būtų aiškiau. Prašau nurodyti sritį, kurią reikia keisti labai dėkingas brolis. Kaip ir sakiau, padarysiu. Įrašykite viską, kad prisidėtumėte prie bendruomenės, ir aš atiduosiu krūvą nariams, kad paskleistų žinias.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,307
Deals
1
Yra valymo produkto su nesimaišančiu tirpikliu formulė. Ji apima cheminės medžiagos tirpumą kiekviename tirpiklyje ji veikia 50 %, kiek 2 ar 3 kartus, arba 50 %, 30 %. Tai niekada nebūna 100 % ar daugiau. Jei norite paskelbti ką nors naudingo, atlikite matematiką. Parodykite matematiką. Paaiškinkite matematiką. Paaiškinkite reakcijos mechanizmą. Kalbėkite apie ryšio kenetiką. Pridėkite ką nors daugiau nei:" maišykite mišinį kuo lėčiau, kad nesusidarytų emulsija." Kol atliksite matematiką, sužinosite kur kas daugiau, nei aiškindami dviprasmiškas kalbas.

freedum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
47
Deals
3
Būtent tai ir yra problema. Jūs darote prielaidą, kad aš žinau, apie ką kalbate... kalbėti iš tikrųjų nepadedant, mano supratimu, tai yra vieta mokytis. O gal aš dėl to klystu?

Jūsų eina kalba apie formulę, kokią formulę? Turite omenyje IPA ir demi vandenį ?
Kaip dėl to, kad nušokote nuo to arkliuko ir pabandėte paaiškinti mokslinius dalykus. Elgiatės taip, lyg būtumėte gimęs su šiomis žiniomis. Teigiate, kad tiek daug apie tai žinote, tačiau niekada nieko nepaaiškinate ir nepridedate nieko naudingo. Vienas iš mūsų yra ne tame forume. Jei tai nėra vieta dalytis žiniomis ir aptarti dalykus, leiskite man žinoti.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,307
Deals
1
Egzistuoja neišsakyta taisyklė, apie kurią dažnai kalbame. Tai plačiai paplitusi teorija, kad " laikydami jus už rankos" ir pateikdami atsakymus, o jums pačiam nesistengiant jų surasti, būsite geriau pasirengę saugiai įgyvendinti šiuos chemijos tikslus.
Jūsų atsakymas iliustruoja tai, ką turiu omenyje. Kažkodėl susinervinote, kad pasiūliau jums mokytis kokios nors chemijos, ir pareikalavote lengvo atsakymo į savo klausimus nedėjęs jokių pastangų. Tai gana teisėta pozicija, galbūt išlepintos dvylikametės mergaitės pozicija.
Žinoma, aš negimiau su jokiomis chemijos žiniomis. Niekas man jų irgi neperdavė. Metų metus trukusių tyrimų dėka įgijau visas turimas žinias. Šioje sintezėje vyksta ypatinga reakcija, kuri veikia tik su tam tikros rūšies cheminėmis medžiagomis. Tai alfa keto halogeninimas. Jos metu ant ketono alfa anglies įterpiamas halogenas. Tai tikrai puikus dalykas. Jei žmogus galėtų tą patį padaryti su alkilaminu, meth you be a 1 pot 2 step reaction. Skirtumas tarp efedrino ir metamfetamino yra metilo dalis ant alfa anglies. Kad suprastumėte šios reakcijos kenetiką, perskaitykite šį wiki įrašą.
Dėl skystis - skystis valymo, kurį aklai mėtote skaičiais, turėtumėte jį suprasti daug geriau, kai sužinosite apie skysto skysčio ekstrakcijos kenetiką.
Jei tingite tai padaryti, nešvaistykite laiko rašydami nesąmones apie tai, apie ką nieko neišmanote, ir praleiskite tą laiką ieškodami nuomininkų draudimo, kai sudeginsite savo mamos namo priekabą, o jūs tai padarysite.

freedum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
47
Deals
3
Šauni istorija, brolau. FYI bet kokie skaičiai, kuriuos čia pateikiau, yra gauti iš žmonių, kurie valdo šią svetainę. Žinios, manau, turėtų būti lengvai skleidžiamos. Čia galėjai pasirinkti du požiūrius. Vienas iš jų yra didžiulis kokteilis, arba dvi atsiųstos nuorodos į tekstą, galbūt vaizdo įrašai su panašių reakcijų pavyzdžiais galbūt "YouTube", o gal net parašyti nedidelę pastraipą, kurioje būtų išdėstyti keli dalykai su tam tikru , tai vadinama x ir daugiau apie tai galite perskaityti čia. Kuris. Man labai įdomu sužinoti, kaip vadinasi ši sintezės dalis, ir man labai įdomu žinoti pagrindus, kad o kab taikyti jį bet kokio tipo chemijos.

Tačiau jūs dar kartą pasirenkate. Parodyti savo pranašumą prieš žmogų, kuris atėjo čia woty nulis žinių, praleido kelias valandas eidamas per įvairius posh ir bando sukurti geresnį supratimą beveik be jokios pagalbos. Sakote, kad jei nežinote, vadovaukitės iki galo paskelbta sinteze. Tada sakote, kad turėčiau atlikti skaičiavimus, o paskui nieko nepateikiate. Sėkmės tau, kolega

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,307
Deals
1
Wut the fuck bro? Tu nemoki anglų kalbos? Aš tau pasakiau, kaip tai vadinasi, aš tau nurodžiau 1500 žodžių apie sintezatorių, aš tau nurodžiau tikslią matematiką. Teisingas kitas tavo žingsnis - perskaityti. Pažiūrėk žodžius, kurių nežinai. Tada grįžkite ir užduokite konkrečių klausimų apie tai, ko nesuprantate. Ar pažiūrėjote, kas kažką daro ketonu? Jūs žinote, kad aš duoti šūdas mažiau, bet žmonės nesiruošia norėti padėti jums su šia teisę požiūris ir trūksta noro padėti sau. Jūs negalite to išmokti, kai jums sako. Galėčiau papasakoti, kaip kloti plytas, apdailinti betoną ar dažyti namą, bet jūs nebūsite geri, kol patys neįsitrauksite ir neišmoksite.

freedum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
47
Deals
3
Jūs nenorite manęs valgyti. Palaukite mano brolio, jis daug riebesnis už mane.