Atsakymo nelaikyčiau nemandagiu, tiesiog šis faktas tinka daugumai iš mūsų, o OrgUnikum jūsų atžvilgiu elgėsi globėjiškai. Nepaisant to, jis suteikė jums informaciją, kurios prašėte, o aš to nepadariau dėl to, kad mano požiūris taip pat buvo šiek tiek apsauginis. Darbas su šia medžiaga turėtų būti atliekamas su visomis įmanomomis asmeninėmis apsaugos priemonėmis, meth chemija yra gana pradinio lygio, palyginti su šia gryninimo procedūra. Nepamirškite, kad dauguma stiklinių indų ir asmeninių apsaugos priemonių po naudojimo turėtų būti sunaikintos dėl saugumo priemonių, mažytė dėmė ant stalo ar laboratorinio chalato yra pakankamai stipri, kad nužudytų kelis žmones. Tikiu, kad turite pakankamai pavojingos chemijos su metamfetaminu patirties, kad galėtumėte susidoroti su laisvųjų dujų ir druskų susidarymu. Nors P/I2 redukcija yra sprogimo / gaisro pavojus, šis yra toksiškumo pavojus, kaip turbūt žinote, kad dideliu šlapiu rankšluosčiu galima sustabdyti įsibėgėjusią metamfetamino sintezę (net lažinuosi, kad anksčiau jis galėjo išgelbėti jūsų laisvę), fento atveju jums reikia kaip super mažos patalpos, kurią visą uždengsite stora plastikine plėvele, ir hazmat+dujų kaukė+stirpios pirštinės ir priemonės, kaip nusivilkti hazmatą jo tiesiogiai neliečiant. Ir, žinoma, fento skiedimo (pjaustymo), kuris turi būti maišomas ilgesnį laiką, kad nesusidarytų karštųjų taškų (vienas mano pažįstamas mirė nuo fento karštosios dėmės). Aš buvau tas asmuo, kuris inicijavo medžiagos naikinimą ir pateikė metodą. Man patinka fentanilis, bet farmacijos klasės fentanilį priimu tik tuo atveju, kai jo nėra galimybės gauti savo nuožiūra. Taip niekada nesu priklausomas nuo opiatų, arba bent jau iki šiol tik nustebdavau, kai priklausomybė, dėl kurios buvau įsitikinęs, pasirodydavo esanti iliuzinė. Geriausi linkėjimai! P.S. prašom ištirti požiūrį ir paklausti eksperto nuomonės, pabandykite rasti žmogų, turintį buvusios praktinės patirties, kaip vadovą.