Question Looking for a vendor Reikia patikimo (sąžiningo) šaltinio!

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ei... tai tamsusis tinklas. Žinau, kad tai ne visai sąžininga vieta. Bet kažkur ten turi būti svetainė / vikodino / hidrokodono / norko pardavėjas, kuris tikrai laikosi savo saugojimo taisyklių. Pardavėjas, kuris pristato produktą.

Ar kas nors gali mane nukreipti tinkama linkme?!? Aš taip pavargau nuo to, kad mane apiplėšinėja!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Kiekvieną mėnesį@prophet jų turi po keletą. Jis yra vienintelis mano pažįstamas vaikinas, pardavinėjantis tikrus receptinius opiatus. Nesakau, kad jis vienintelis juos pardavinėja, bet jis yra vienintelis, kurį esu patikrinęs. Galiu patvirtinti, kad keli žmonės parduoda padirbtus. Jei vaistinėje negalite gauti rausvo 30 mg oksi vaistinio preparato, vadinasi, čia parduodami kaištiniai nėra tikri. Tas pats ir su žaliu Xanax. Visada naudokitės pasaugos paslauga. Jei kas nors šioje svetainėje bando jus įtikinti to nedaryti, vadinasi, tikisi jus apiplėšti.

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ačiū už atsakymą. :)

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Šis vaikinas yra sukčius. Niekada nebandykite pirkti narkotikų iš telegramos, ji vis tiek sudaryta, o jos savininkas sėdi kalėjime ir gieda kaip paukštis

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
80
Deals
32
Kas mėnesį gaunu keletą hidrokodono 7,5 dozių ir 30 mg oksi taip pat. Niekada nežinau, kada ir kiek, mano šaltinis juos vartoja, todėl skaičius visada skiriasi. Mano atsiliepimai apie parduotus hidrokodonus liudija, kad jie yra tikri, kaip ir Fritas, kuris taip pat išbandė mano oksi. Šiuo metu jų nebeturiu, bet atnaujinsiu savo sąrašą, kai tik gausiu naujų atsargų. Jūs vis dar galite peržiūrėti mano sąrašą, nors ir nebeturiu atsargų.

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ačiū už atsakymą, bet ieškau daugiau nei kelių per mėnesį. :)

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
80
Deals
32
Jei įsigijote mano oxy 30 urmu, kuris paprastai yra 30-35 tabletės per mėnesį, tuomet mokėsite 31 JAV dolerį už. Padaliję į 4 dalis, turėsite keturias 7,5 mg oksi tabletes ir po 31 USD už kiekvieną mokėsite po 7,75 USD už kiekvieną 7,5 mg. Nusipirkę 30 mano 7,5 dros urmu, t. y. po 10 vienetų, už kiekvieną 7,5 mg hidroksų mokėsite 10 dolerių. Aš galiu perduoti gautus pasiūlymus, o už oksi gaunu geresnį sandorį. 30 oksi tablečių yra tas pats, kas pirkti 120 7,5 mg tablečių per mėnesį, o jos yra stipresnės ir pigesnės nei 7,5 mg hidros. Iš esmės galite gauti 120-140 7,5 mg oksi tablečių per mėnesį už 2,25 JAV dolerio pigiau, nei mokėtumėte už 7,5 mg hidros. Tokiu būdu jūs gaunate daugiau už savo pinigus, o jūs sakote, kad ieškote daugiau nei kelių per mėnesį, 30-35 30mg oksi yra ne tik kelios tabletės. Jei jos vartojamos nuo skausmo, tai yra 120-140 tablečių, kurių gydytojas jums neduos, nebent sergate vėžiu ar kažkuo tokiu pat rimtu. Ir už kainą, jei rasite tikrą oxy 30 pigiau nei 31 $ už tabletę, jei perkama urmu, tada praneškite man, nes aš galiu juos nusipirkti pats, kad parduočiau tiems, kuriems reikia. 930 USD skamba kaip daug už 30 tablečių, kol jūs suskaidysite ir atliksite matematiką, palyginti su tuo, ką paprastai randate su hidroksais beveik visur. Jei jus domina, ateikite pas mane trečiadienį

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Jei čia sunku rasti, galbūt patikrinkite "DrugHub" arba "Archetyp" rinkas. Jas galima rasti daunt(dot)link. Visada patikrinkite, ar rinkaitės interneto svetaines

ironwoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ačiū už atsakymą. Nesuprantu... daunt(dot)link?

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Ar turite įdiegtą tor?

Svetainė yra daunt.link
Joje yra rinkų

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Būkite atsargūs, nes darknete esančių padirbtų tablečių kiekis yra stulbinantis, o kai kurios iš jų yra visiškai pavojingos

PersonVPN

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
54
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/showcase/

Viską, kas pateikiama šiame skyriuje, galite įsigyti nerizikuodami būti apgauti.
Pasirinkite šalį ar regioną ir gaukite tai, ką užsisakėte.
Taip pat yra opio: hidrokodonas, metadonas, OXY