Jei įsigijote mano oxy 30 urmu, kuris paprastai yra 30-35 tabletės per mėnesį, tuomet mokėsite 31 JAV dolerį už. Padaliję į 4 dalis, turėsite keturias 7,5 mg oksi tabletes ir po 31 USD už kiekvieną mokėsite po 7,75 USD už kiekvieną 7,5 mg. Nusipirkę 30 mano 7,5 dros urmu, t. y. po 10 vienetų, už kiekvieną 7,5 mg hidroksų mokėsite 10 dolerių. Aš galiu perduoti gautus pasiūlymus, o už oksi gaunu geresnį sandorį. 30 oksi tablečių yra tas pats, kas pirkti 120 7,5 mg tablečių per mėnesį, o jos yra stipresnės ir pigesnės nei 7,5 mg hidros. Iš esmės galite gauti 120-140 7,5 mg oksi tablečių per mėnesį už 2,25 JAV dolerio pigiau, nei mokėtumėte už 7,5 mg hidros. Tokiu būdu jūs gaunate daugiau už savo pinigus, o jūs sakote, kad ieškote daugiau nei kelių per mėnesį, 30-35 30mg oksi yra ne tik kelios tabletės. Jei jos vartojamos nuo skausmo, tai yra 120-140 tablečių, kurių gydytojas jums neduos, nebent sergate vėžiu ar kažkuo tokiu pat rimtu. Ir už kainą, jei rasite tikrą oxy 30 pigiau nei 31 $ už tabletę, jei perkama urmu, tada praneškite man, nes aš galiu juos nusipirkti pats, kad parduočiau tiems, kuriems reikia. 930 USD skamba kaip daug už 30 tablečių, kol jūs suskaidysite ir atliksite matematiką, palyginti su tuo, ką paprastai randate su hidroksais beveik visur. Jei jus domina, ateikite pas mane trečiadienį