Daugumos to, kas ten yra, net nebereikėtų vadinti metamfetaminais. Tai šiukšlės ir, priešingai nei sako dauguma žmonių, jis nėra pigesnis. Taip, uncijos kaina rinkoje, su kuria esu susipažinęs, yra apie 200, o prieš penkiolika metų rutuliukas kainavo 250. Bet prieš penkiolika metų žmogus galėjo išgerti mažiau nei dešimt smūgių iš indelio, tada pradėti kažką šūkauti, o tada staiga 24 valandos prabėgo gal per valandą, ir visą tą laiką vartoti dar vieną smūgį net nereikėjo. Aš ir, esu tikras, daugelis kitų mielai mokėtume daugiau už kokybę. Kodėl niekas to neišnaudoja? Tiesiog nesuprantu. Ir kaip publix paslaugos skelbimas.....šūdas neturėtų atrodyti kaip milžiniškos skiedros ir jos neturėtų lengvai lūžti / trupėti, neturėtų turėti vertikalių linijų. Tai yra iškirptas šūdas. Skaldelės turėtų būti pieno baltumo diagonalinės linijos, o ne mažylio rankos dydžio. Jei jis sutraiškomas po korta, jis turėtų suskilti ir turėti potencialą skristi per visą kambarį. Taigi kartelės žmonės prašau grąžinkite gerą šūdą. Daugybė žmonių mielai už tai sumokėtų