mano nuomonė apie klonuotas CC yra tokia, kad tai sudėtinga ir techniškai sudėtinga. kurį laiką apie tai skaičiau, bet supratau, kad galbūt klystu, bet norint klonuoti kortelę ir iš jos išsiimti pinigus, reikia programinės įrangos (EMV lusto skaitytuvo įrašymo programinės įrangos), kuri pavogtus duomenis iš svetimos CC įrašytų į švarią naują kortelę. su lustu ir magnetine spyruokle tokią programinę įrangą turi tik bankai ir ji kainuoja apie 30 tūkstančių DNM radau įvairių pardavėjų, kurie siūlo tokią piratinę programinę įrangą už 1 tūkstantį, bet visur susidūriau su tuo, kad jie yra sukčiai ir kad tokios piratinės programinės įrangos nėra yra tik originali licencijuota programinė įranga, kurią gali įsigyti registruotos įmonės.
Kažkada tai buvo galima padaryti paprasčiau nes duomenys (tarck1-3) reikalingi įrašymui buvo saugomi kortelės magnetinėje spyruoklėje bet nuo naujų kortelių su EMV lustu tai yra sudėtingiau bet ne neįmanoma reikėtų žinoti kaip tai padaryti o to nesu matęs.
norint gauti duomenis iš svetimos kortelės, reikia skimerio ir netikro keyloggerio arba mini-spycam, dedamo ant bankomato, nukreipto į klaviatūros PIN kodą, kad jis būtų įrašytas, yra daug šio prietaiso pardavėjų, bet daugelis jų yra sukčiai, tai yra rizika, vienas iš jų yra
https://t.me/SKIMMINGpARTs.
bet aš taip pat skaičiau, kad tai yra sukčiai, bet tai gali būti netikras konkurentas, aš nežinau.
Tai tikrai verta studijuoti asmeniškai manau, kad visada bus įsilaužėlių, kurie galės išnaudoti finansų sistemą.