kaip galiu sumažinti psichozės simptomus

amphguy7686

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
kaip sumažinti psichozės simptomus, kai vartoju ritaliną, esu linkęs gerti 3 ar daugiau dienų ritaliną, pastaruosius 3 mėnesius psichozės simptomai man pasireiškia vis anksčiau, dažniausiai per pirmąsias 12 valandų po gėrimo, kaip tai išspręsti?

scoobiedoo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Sveiki, mano drauge. Stimuliatoriai turi bjaurų įprotį sukelti vartotojams psichozės simptomus. "Ekspertai" teigia, kad taip nutiks 100 % žmonių, kurie amfetaminus / stimuliantus vartoja reguliariai ilgą laiką arba intensyviai. Kai 3 mėnesius budite 3 dienas iš eilės ir tik čia ir ten 3 mėnesius turite laisvą dieną, prašote bėdos. Tikriausiai vartojate daug daugiau Ritalino, nei jums skyrė gydytojas. Daugiau nei 30 metų intensyviai vartojau amfetaminus ir žinau, ką išgyvenate, tai bjauru. Turite tinkamai maitintis ir vartoti ne daugiau kaip 2 ar 3 dienas per savaitę. Ir miegoti. Nesakykite gydytojui, kad jums pasireiškia psichozės simptomai. Jei tai padarysite, jie nutrauks jūsų vaistų vartojimą ir bus labai sunku vėl pradėti vartoti vaistus. Kiekvieną kartą, kai patirsite psichozės priepuolį, yra tikimybė, kad jie pablogės ir atsidursite psichikos sveikatos skyriuje. Ir jei padarysite pakankamai žalos sau, galiausiai psichozės pertraukos įvyks ir be stimuliatorių, todėl jums reikia sulėtinti tempą arba jūsų galva pateks į didelį galvos dulkinimą. Psichikos sveikatos skyriuose nėra smagu būti. Taigi jums reikia sulėtinti tempą, sumažinti dozę, daugiau miegoti ir valgyti / išlikti sveikam. Kaip aš įveikiau visą šį šūdą, laikiausi jo ir likau ne ligoninėje, buvo sekti pavyzdžiu, kurį nurodžiau, ir dabar aš vartoju vaistus nuo psichozės. Po maždaug 15 metų, praleistų ant dujų, man reikėjo vartoti antipsichotikus, kad sustabdyčiau psichozės simptomų atsiradimą. Vienintelė problema yra ta, kad, norint gauti vaistų nuo psichozės, reikia turėti psichikos sveikatos diagnozę ir psichikos ligos istoriją. To nenorite įrašyti į savo gyvenimo aprašymą. Rūpinkitės.

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
232
Palaikau @scoobiedoo nuomonę. Veiksmingiausias dalykas, kurį galite padaryti, yra sumažinti dienų, kai vartojate ritaliną, skaičių iš eilės ir palaipsniui mažinti dozę. Tai, kad psichozės simptomai pradėjo reikštis anksčiau, rodo neurocheminius pertvarkymus ir tiek psichikos sferos, tiek viso organizmo pablogėjimą. Jums reikia stiprybės ir atsigavimo. Jiems reikia užtikrinti normalią mitybą ir pakankamą miegą. Tačiau tik stabilesnio ir mažesnio ritalino vartojimo fone. Šį pokalbį galime tęsti privačiame pokalbyje, jei vis dar turite klausimų.

scoobiedoo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Geri dalykai. Džiaugiuosi, kad esate tame pačiame puslapyje kaip ir aš. Ačiū už palaikymą.