Sveiki, žmonės! Daugelyje forumų yra daug informacijos, pokalbių ir laisvai, patikimai pateiktų sintezių, kuriose aptariamas 2 konkrečių reagentų naudojimas, bet man reikia kažko objektyvaus.
Ieškau šio "auksinio standarto" sintezės, kurią visi sėkmingai atlieka naudodami natrio borohidridą ir vario chloridą.
Ar galiu iš esmės tiesiog sekti
BBexperts vaizdo įraše, susijusiame su amfo-redukcine aminizacija? (tame, kuriame išsamiai aprašytas NaBH4 +CuCl2 naudojimas), bet vietoj to naudoti 2,5 DMNS kaip pN2P>amfetamino pakaitalą.
Ar tokiu būdu bus gautas tinkamas efektyvus redukavimas
2,5 dimetoksiNS> 2C-H? kiek tai susiję su procedūromis ir tirpikliais?)
koks (-i) tirpiklis (-iai) čia geriausias (-i)? Kai kurie sako, kad bevandenis. Kai kurie nurodo vandenį ir alkoholį. Kai kurie sako, kad jokio metanolio. Jūs suprantate, prie ko aš čia priėjau. Internetui reikia solidaus praktinio darbo.
Yra daugybė sintezatorių, "mažinančių " argumentus. "Arba aš pabandžiau tą ir gavau tą. Tai gali veikti, bet". Ir taip toliau.
objektyvus? Ne.
Couldni būti toks palaimintas, kad išgirstum šnabždesį" kas yra "aukso standartas", pabučiuotas Jėzaus, paglostytas Budos sintezatoriaus? "
(Prašau, prašau, jokių Moronio prievartaujamų sintezatorių čia nėra. )
Man to jau užtenka.
Daug meilės, žmonės.
Jūsų indėlis bus laikomas su dėkingumu.
rūpinkitės,
JesusTits.
Ieškau šio "auksinio standarto" sintezės, kurią visi sėkmingai atlieka naudodami natrio borohidridą ir vario chloridą.
Ar galiu iš esmės tiesiog sekti
BBexperts vaizdo įraše, susijusiame su amfo-redukcine aminizacija? (tame, kuriame išsamiai aprašytas NaBH4 +CuCl2 naudojimas), bet vietoj to naudoti 2,5 DMNS kaip pN2P>amfetamino pakaitalą.
Ar tokiu būdu bus gautas tinkamas efektyvus redukavimas
2,5 dimetoksiNS> 2C-H? kiek tai susiję su procedūromis ir tirpikliais?)
koks (-i) tirpiklis (-iai) čia geriausias (-i)? Kai kurie sako, kad bevandenis. Kai kurie nurodo vandenį ir alkoholį. Kai kurie sako, kad jokio metanolio. Jūs suprantate, prie ko aš čia priėjau. Internetui reikia solidaus praktinio darbo.
Yra daugybė sintezatorių, "mažinančių " argumentus. "Arba aš pabandžiau tą ir gavau tą. Tai gali veikti, bet". Ir taip toliau.
objektyvus? Ne.
Couldni būti toks palaimintas, kad išgirstum šnabždesį" kas yra "aukso standartas", pabučiuotas Jėzaus, paglostytas Budos sintezatoriaus? "
(Prašau, prašau, jokių Moronio prievartaujamų sintezatorių čia nėra. )
Man to jau užtenka.
Daug meilės, žmonės.
Jūsų indėlis bus laikomas su dėkingumu.
rūpinkitės,
JesusTits.