- Reaction score
- 0
Ieškau geriausio būdo, kaip išgauti pjūvį iš Meth. Pirmą kartą šiame puikiame forume, todėl prašau atleisti už neteisingus žodžius. Šiuo metu man nėra galimybių pačiam pasigaminti produktą, todėl esu priverstas gauti tai, ką galiu. Turiu lėšų įsigyti, bet produktas nėra A klasės. Iš pradžių įtariau, kad supjaustytas yra MSN, bet manau, kad turiu reikalų su kitomis medžiagomis. Mano pagrindinis tikslas - turėti kokybišką produktą. Ieškojau ir tyrinėjau, ir išskyrus plovimą acetonu ir net naudojant konvekcinę krosnelę minėtiems teršalams pašalinti tikrai neveikia. Nuplovus 5 oz, praradau nemažai produkto; liko 2 oz. Manau, kad net po plovimo pjūvis yra taip toli minėtame produkte, kad, atrodo, neįmanoma jo visiškai pašalinti. Vis dėlto produktas buvo silpnas, sukelia galvos ir sąnarių skausmą. Skamba kaip MSN taip, bet aš tikrai tikiu, kad jis yra supjaustytas su kažkuo kitu. Bet kokios idėjos, kas tai galėtų būti ir kaip pašalinti. Nauji triukai ar idėjos būtų puiku. Įsigijau produktą per kelis skirtingus šaltinius, bet visi atrodo užteršti. Čia esu ribotas ir būčiau dėkingas už bet kokį patarimą. Norėčiau gaminti savo produktą, bet tiesiog netikiu, kad dabar galiu gauti visus reikiamus daiktus šiai mano svajonei įgyvendinti. Taigi man belieka sukurti šį planą, kaip padaryti geriausią iš to, ką galiu, su tuo, kas yra. Būčiau dėkingas už bet kokį patarimą.
Ačiū
Ačiū