Sveiki visi!!! Sunku šiais laikais dirbti su narkotikais, juos parduoti ar gabenti gali būti labai sudėtinga, nes vyriausybės sukirto rankomis

Benito

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
YEP... Policija ir vyriausybė suprato, kokie pinigai yra narkotikų rinkoje, ir nusprendė patys užsiimti jų kontrabanda, kontroliuodami gabenimą tarp šalių , padidindami policijos laivų patruliavimą mediterano jūroje, apsimesdami, kad kovoja su nelegalia imigracija.
Šiuo metu hašišo kontrabanda iš Maroko į Ispaniją neįmanoma arba 85 proc. neįmanoma.
Aš ten kai ką praradau ir tai sakau remdamasis savo patirtimi.
Žinoma, vis dar yra organizacijų, kurios kontrabanda gabena hašišą iš Maroko, bet manau, kad tai yra tik tos organizacijos, kurios turi didelius finansinius pajėgumus ir yra labai uždaros vyriausybei.
Čia, Prancūzijoje, Marselyje, mes nesuprantame, kaip ši medžiaga patenka, ir niekada čia netrūksta hašišo... hašišo galima įsigyti ištisus metus, o CBD parduotuvės per daug atidarytos, veidmainiauja arba ruošiasi artimiausiu metu jį legalizuoti....

Aš ieškau gerų būdų, kaip jį kontrabanda iš mano Ketama kalnų vietos, bet šiuo metu nėra rimto vyruko, su kuriuo susidurčiau, jei turite ką nors, praneškite man, galėtume dirbti kartu ir eiti toliau uždirbti pinigus šiais ateinančiais metais!!!

Benito

K1tty

Vacation
Resident
Reaction score
24
Iš Maroko hašišą gabenantys vaikinai yra didelė problema Maroko vyriausybei.
Galbūt tiesa, kad didelėms gaujoms netrūksta jokių išteklių, tačiau vyriausybė jums bus ne konkurencija, o greičiau siūlas :D