Question Ar nuo balzamavimo skysčio apsvaigstama?

metux

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
47

Kiek laiko trunka aukštasis pilotažas?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,307
Deals
1
Kad nebūtų dviprasmybių, pavadinkime jį formaldehidu. Taip. Nuo jo tikrai apsvaigstama. Turiu šiek tiek namuose, bet atsisakau jo išbandyti, nes pažįstu vaikiną, kuris vos nemirė jį rūkydamas. Skubiai nugabentas į ligoninę ir negalėjo kvėpuoti. Savo prekiautojui metamfetaminu daviau 15 ml mažame stiklainyje " jo tėvui", sakė jis. Jis nunešė į tarakonų motelį ir per valandą pardavė viską iki paskutinio gabalėlio. Įmerkė į cigaretes. Jis atnešė man 50 dolerių ir norėjo dar vieno, bet tai 60 metų vyrai ir vienas iš jų galų gale mirs, todėl pasakiau, kad gal parduosiu jam šiek tiek iš kito litro. Man jo vis tiek reikia metilamino gamybai.
Jūs taip pat galite apsvaigti nuo freono, bet tai jus taip pat nužudys

metux

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
47
Taip pat skaičiau, iš ko galima išgauti PCP, iš ūkininkų pesticidų, bet jo nelengva rasti. manau, kad JAV jie cigaretės šnairuoja į PCP skystį, bet jie taip pat vadina tai balzamavimo skysčiu.

• Like
Reactions: vis

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,307
Deals
1
Yra herbicidas, kurio pagrindinė sudedamoji dalis yra metilaminas, tai apvalus, bet sena formulė. Jei būtų pesticidas, kurio sudėtyje yra pcp, žinočiau, esu praleidęs 100 valandų ieškodamas prekursorių ir narkotikų buitiniuose produktuose. Tai vadinama "šlapia" cigarete. Tai formaldehidas. Tai ne tik balzamavimo skystis, bet ir plačiai naudojamas taksidermijoje. Su PCP nėra balzamavimo skysčio. Formaldehidas yra naudingas reagentas gaminant daugelį narkotikų ir jų pirmtakų. Jis turi kelis pavadinimus. Formalinas, panašus yra paraformaldehidas,formalinas, metanalas (ne metanolis)metilino oksidas, paraformas ir dar 10 kitų. Tai HCHO ir savo struktūra panašus į acetoną ( anglis su w vandeniliais ir dviguba jungtimi deguonis viršuje, aldehidas)

• Like
Reactions: vis