Question Sugedęs kondensatorius

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
333
Deals
1
Ar kas nors žino ką nors Jungtinėje Karalystėje, kas taiso laboratorinę įrangą, nes mano didelis kondensatorius ir frakcinio distiliavimo jungtys suserga AF

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,330
Deals
1
Iš Kinijos jų tikrai galite nusipirkti pigiau. Iš "Amazon" už 20 dolerių gavau gražų Ahlihno kondensatorių, nemokamai atsiųstą iš Kinijos. 3 kaklelių 500 ml rbf, 25 doleriai, kuriuos turite Amazon?

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
333
Deals
1
Taip, bet ne pigūs daiktai, kaip kad atvyksta sulaužyti, o juos pataisyti tbh

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,330
Deals
1
Tai buvo iš "geros reputacijos " įmonės, pažiūrėjau į savo istoriją, tai buvo Deschem. Jis buvo neįtikėtinai gerai supakuotas. Jam pagamintos polistireninio putplasčio dėžutės viduje, labai storų sienelių ir labai tankioje, kartoninėje dėžutėje, puikiai prigludusioje, o paskui supakuota su žemės riešutais kitoje kartoninėje dėžutėje. Galėčiau turėti nuotraukų, bet ją būtų buvę tikrai sunku sulaužyti. Nemanau, kad du smūgiai 8 svarų maulu galėtų ją sudaužyti, bet aš galiu perlaužti abi blokinės sienos puses su tuo pačiu

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
333
Deals
1
Ar turite nuorodą į jo parduotuvę Amazon plz

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
333
Deals
1
Dammm 3lt 89 dolerių dolerių dolerių, tai kaip 70 svarų sterlingų, kad būtų haa 200+ eBay uk cheers

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,330
Deals
1
Tai taip pat gana padorūs stikliniai indai. vieninteliai geresni mano turimi daiktai yra Pyrex arba kimax. Tai yra geriausi mano turimi kiniški daiktai. Ką tik nusipirkau naują maišymo lėkštę. Mano senosios kaitinimo elementas sudegė 2. Ilgai ir kruopščiai ieškojęs įsigijau "Vevor" 500 W kaitinimo prietaisą su zondu ir lcd ekranu, jis yra PID, todėl sukinėju rankenėlę, kol parodo norimą temperatūrą, ir nueinu. Tai buvo 140 arba 150 dolerių.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
333
Deals
1
That's grate it's even free delivery aswell to uk goin to dm him with my list 🙌

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
101
Deals
27
jei esate pasiryžę bandyti remontuoti patys , galite pabandyti naudoti aukštos temperatūros stiklo epoksidinius klijus, nepamirškite, kad jie turi būti specialiai skirti aukštai temperatūrai.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
333
Deals
1
Tai buvo pirmas dalykas, apie kurį pagalvojau, bet nebuvau tikras, kad probs vis dar stabdys lol