Norėčiau, kad visi galėtų taip atsakinėti. ar esate profesorius? (gana dažnai vadinu žmones ekspertais, bet profesoriau, jūs gavote retą komplimentą). Tiesą sakant, niekada nepagalvojau, kad visa molekulinė sąranka yra tam, kad praeitų BBB, žinodamas, kad tai yra prodrug, galėjau lažintis, kad jis hidrolizuojamas tam, kad tai padarytų. Arachidono rūgštis eina savo keliu, o LSD aš nesigilinu į šią amžinai žavinčią fiziologiją, štai kaip mano samprotavimai eina ir aš skaitysiu. Biokonjugatai savaip šaunūs, todėl ne gėda, ką parašiau žinodamas, kad dozė didėja, nes acilo yra daugiau. Arachidono rūgštis yra mano nusivylimas ir tikiuosi, kad bent viena kolba išgyveno masinį mano chemijos kolekcijos sunaikinimą (brangi, nes "privertė" DEA man jas grąžinti, bet tėvai sunaikino). Turėsiu 50 g, jei pasiseks, turiu seną susižavėjimą šiais riebalais, kurių net negaliu nupiešti struktūros (dabar man gėda, nes prisistatau kaip biochemikas). Sintetininkas manyje žino, kad aš neįdiegsiu praktiškai ir taip atrodo, kad tai daug darbo. Ačiū, kad įnešėte šviesos į thid ir už stimulą ieškoti daugiau. Nuoširdžiausi linkėjimai!