- Reaction score
- 126
- Deals
- 16
Üdvözlök mindenkit, viszonylag új ember vagyok a gyógyszergyártásban, és mivel a fórum csodálatos, nagylelkű szakértői, hogy
-Az idejüket teljesen ingyen adták nekem
-megválaszolták az összes hülye kérdésemet.
Sikeresen sikerült NMP oldószerrel előállítanom a 4MMC-t!
Külön köszönet @G.Patton-nak és egy másik tiszteletbeli említés a fórum egyik eladójának @Constantylious777-nek, aki az összes vegyszert biztosította számomra.
Összességében köszönöm G. Patton, William Damplier és az általam említett eladónak.
Csatoltam az összes képet a folyamatomról és arról, hogy mi lett a végeredmény, és rendkívül boldog vagyok, és sok jó visszajelzést kaptam a termékemről
Itt van a link a fő cikkhez, amely segített nekem a varázslatot!
Nem tudom eléggé megköszönni nektek, és elnézést, hogy ilyen rövid vagyok, csak egyenesen a lényegre akartam térni, hogy kezeskedem értetek!
-Az idejüket teljesen ingyen adták nekem
-megválaszolták az összes hülye kérdésemet.
Sikeresen sikerült NMP oldószerrel előállítanom a 4MMC-t!
Külön köszönet @G.Patton-nak és egy másik tiszteletbeli említés a fórum egyik eladójának @Constantylious777-nek, aki az összes vegyszert biztosította számomra.
Összességében köszönöm G. Patton, William Damplier és az általam említett eladónak.
Csatoltam az összes képet a folyamatomról és arról, hogy mi lett a végeredmény, és rendkívül boldog vagyok, és sok jó visszajelzést kaptam a termékemről
Itt van a link a fő cikkhez, amely segített nekem a varázslatot!
Mefedron szintézis (4-MMC) NMP oldószerben. Nagy léptékben.
Reakció séma: Reagensek: (cas 1451-82-7) - 5 kg; n-metil-2-pirrolidon (NMP; cas 872-50-4) - 20 L; metil-amin 40%-os vízkőoldat (cas 74-89-5) - 8 L; benzol - 20 L; aceton - 30 L; sósav kon. vízkőoldat (HCl 36%) ~ 1,5 L; desztillált víz - 20 L....
bbgate.com
Nem tudom eléggé megköszönni nektek, és elnézést, hogy ilyen rövid vagyok, csak egyenesen a lényegre akartam térni, hogy kezeskedem értetek!