Hé testvér, munkát akarok! Hajlandó vagyok videókat készíteni rólam, amint különböző gyógyszereket szintetizálok és használok a valódi arcom segítségével. Csak azt kérem, hogy biztosítsd a laboratóriumi eszközöket, vegyszereket, és fizess nekem minden olyan videóért, ahol sikeresen szintetizálom a kívánt gyógyszert. Szeretnék a jelenlegi kábítószertörvények elleni lázadás nyilvános arca lenni. Néhány éve elvesztettem a lábam egy vérrög miatt, és azóta soha nem hagyom el az otthonom, ami egy mobilház a semmi közepén, egy 4,5 hektáros magánterületen, ami az én tulajdonom. Úgy vélem, hogy az a tény, hogy soha nem hagyom el az otthonom, azzal a ténnyel együtt, hogy minden általam szintetizált drogot saját magamnak használok, képtelenné tenné a bűnüldöző szerveket arra, hogy megszerezzék a szükséges bizonyítékokat, hogy valaha is rávegyék a bírót egy házkutatási parancs aláírására, még akkor is, ha rájönnének, hogy ki vagyok valójában! És azt tervezem, hogy lyukat vágok a lakókocsim padlójába, és egy Steele-hordót teszek a lyukba, félig tele zacskónyi vörös foszforral, és az összes laboratóriumi eszközömet és drogomat folyamatosan egy asztalon tartom, készen arra, hogy egy pillanat alatt a hordóba söpörjem, amit egy meggyújtott fáklya követ! Próbáljon meg bizonyítékot szerezni a rögtönzött hamvasztómból, nem hinném! Ha ehhez hozzáveszem azt a tényt, hogy el leszek barikádozva az otthonomban, így az erőszakos behatolás a falon való átvágás kérdése, így soha nem fog meglepni egy házkutatási parancs, és azt hiszem, biztonságban lennék a büntetőeljárástól. Hajlandó lennék livestreamelni magamat és a laboromat 24/7, és ha a rendőrség valaha is razziát tartana rajtam, és nulla tárgyi bizonyítékot találna ellenem, azt hiszem, a videó, amin a laboromat árokba dobom, majd a házkutatási parancsot kézbesítik, internetes arany lenne! És persze folyamatosan megköszönném BB-nek, hogy a videóimban használt laboratóriumi eszközöket, vegyszereket és drogokat biztosította. Nem igazán veszíthetsz azzal, ha szponzorálod a kis bemutatómat! Mit gondolsz, érdekel?