Köszönöm a testvérek visszatérését itt, kezdve William, igen, ők használták ezt az anyagot, és a hatások relatívak, néhányan nagyon erős reakciókat mutatnak, mint a mentális zavar, gyorsító, MDA stílus, nagyon hosszú időtartam, néhány ügyfél jelzi, hogy nem érez semmilyen hatást, ami rámutat arra, hogy a laboratórium által előállított végtermék nem teljesen egységes, azt hiszem, hogy még mágneses keverővel sem rendelkeznek. A folyamatról, amit kérdezett, tudna pontosabban beszélni? Szó szerint a kémia sosem volt az erősségem, de ez a fórum lesz az új tanulmányi forrásom, veszek 1 gramm anyagot és hány ML meleg vízbe teszem? amennyire tudom, itt úgy szeletelik az MD-t, mint a kokaint, 1kg mdma-t 5-6kg ilyen kevert szarrá alakítanak át.
@G. Patton Az általam küldött képek egy olyan kristályról készültek, amit itt csak európai MD-ként árulnak, de az egész itt készül a régiónkban, a hordóról csak annyit tudtam meg, hogy folyékony meth, ez egyfajta olajos sárgás folyadék, ami ha a hordón kívül a szabad levegőre kerül, magától kikristályosodik. a reagens amit teszteltek MARQUIS, már vettünk egy másik adagot ugyanabból a laborból és néha nagyon lilán reagál, néha teljesen sárgán, ez soha nem egy jó anyag és a hatás mindig ugyanaz, nagy félelmünk, hogy ezeknek az embereknek a kezében marad, akik úgy tűnik, hogy a legkevésbé sem tudják, hogy mit tehetnek, olyannyira, hogy egy kollégával, aki vegyésztechnikus, hogy néhány kérdést veszünk fel az ottani emberektől, mert még a labor sem tudja, hogy miért olvad ez az "MD" egy vákuum / légmentes edényen kívül. Abból amit megbeszéltünk, próbálom megszerezni az általuk használt folyamatot és a receptjüket, hogy lássam mit csinálnak rosszul, tudom, hogy ott igyekeznek minél jobban felgyorsítani a folyamatot, ők a kevés gyártó egyike, és az igény nagyon nagy, gyorsítsák fel mind a termék melegítését, mind a hűtését, megnézem a linket, amit küldött, előre is köszönöm a figyelmét!r még egy kérdés, amikor vákuumra utal, akkor az például egy vákuumszivattyú lenne? Eszembe jutott a bután eltávolításának folyamata, amikor a BHO extrakciót végezzük a marihuánában, nem tudom, hogy hasonló lenne-e a folyamat.
Reagens teszt
https://ufile.io/mdwm9si8
@edit nem tudok hozzáférni a "secrets of methanphetamine...." Nem tudok hozzáférni a "secrets of methanphetamine" megnyitásához.