Question Megpróbálja a C-Liquid

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Egy lépésről lépésre történő útmutatót keresek arról, hogyan lehet BIZTONSÁGOSAN olyan C-folyadékot készíteni, amely a normál THC-mámorhoz minél közelebb áll. Nem akarok néhány ördögi noidot gőzölni. Próbáltam mindenhol információt találni ebben a témában, de úgy tűnik, nem találok pontos adatokat. Mivel ilyen kis dózisértékekkel foglalkozom, meg kell győződnöm arról, hogy a pontos mg/ml arány biztonságos. Ha valakinek van bármilyen információja arról, hogy mi a legjobb noid, és pontosan milyen adagot kell használni, azt nagyra értékelném. Csak arra vonatkozóan találtam információt, hogy a porított noidot vg/pg oldatban addig melegítem, amíg homogenizálódik.
Minden információ hasznos. Köszönöm a segítséget.

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
280
Pontosan érdekli az 5F-CUMYL-PINACA? Az útmutatók készítésével és a biztonságos adagok kiválasztásával az a probléma, hogy ma még arra sincs végleges válasz, hogy az ilyen típusú anyagok mennyire hatnak erősebben a kannabinoid receptorokra. A hangolt anyag esetében például a különböző vizsgálatok eltérő szelektivitást mutattak ki. Az anyag lehet akár 2-szer szelektív, vagy közel 30-szoros szelektív. Ehhez jönnek még a különböző típusú receptorok és a legkisebb hatásos dózisok. Talán ezért nem is olyan egyszerű a válasz a kérdésére. Azonban megtekintheti a kannabinoidok szintézisének szentelt részt. Talán ott van a válasz vagy a helyes irány: http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/b/cannabinoids.5/.

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Érdekel a JWH-210 használata, és arra gondoltam, hogy 45mg/1ml arányt készítek. Azon gondolkodtam, hogy ez biztonságos lenne-e. A legtöbb általam végzett kutatás rámutat arra, hogy a JWH-210 dózisa 1,5mg-3mg, és egy ml vape juice 100-200 puffs között van. Tehát ha azt akarom, hogy minden 5 puffs egy hatékony dózis az átlagos 150 puffsnál 30 dózist kapnék. Ha azt akarom, hogy minden adag 3mg legyen, akkor 90mg/ml lenne. Azonban im nem biztos, hogy ez biztonságos. Ha tudsz valamit erről, az hasznos lenne. Ha nem, akkor nagyon alacsony mg/ml-vel kezdem, mint 20mg/ml, és felfelé haladok. Szintén hasznos lenne, ha tudsz valamilyen pontos módszert arra, hogy a keveréket homogenizáljam. Láttam, hogy a keverék felmelegítése és alapos keverés a legjobb módja, de nem vagyok biztos benne. Végigolvastam a kannabinoid fórumokat, és egyik információ sem igazán érvényes.
Köszönöm a választ

Last edited:

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,108
Deals
1
Szerintem ez a legjobb megoldás. Véleményem szerint jó irányba halad a kutatásod. Ossza meg velünk az eredményeit, kérem.

Last edited by a moderator:

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Meg fog történni. Nem látok más hozzászólást a C-folyadék készítéséről sehol, így egy mélyreható útmutatót fogok készíteni a kísérleteimről és hibáimról. Alacsony dózisú folyadékkal fogok kezdeni, és felfelé haladok, hogy megtaláljam a kívánt erősséget.