AI szintén letéti őrzéssel vásárolt, és amikor megírtam Önnek, hogy véletlenül lezártam az üzletet, és segítene nekem ebben, azt válaszolta, hogy tanuljak a saját hibáimból.
Itt két lehetőség van.
Az egyik, hogy ugyanúgy elküldöm neki, mint ahogy most is teszem, hogy biztosan megkapja
A másik, hogy visszafizetem az összes pénzt, törlöm a róla szóló összes rossz véleményt, és a jövőben nem írok többé ilyeneket (ő nem fog beleegyezni a vélemények törlésébe).
Soha nem hazudtam senkinek. Jó hírnevem van ezen a platformon. De túlságosan siet. Nem választotta meg a szállítási módomat, és rossz értékeléseket adott, ami nagyon zavart. Azt okozta, hogy nem tudtam vele kommunikálni, még ha akartam volna sem.
igen, most már értem, és a jövőre nézve csak letétet használok.
Én rendelni sokszor a különböző szállítók és soha nem írni Semmit róluk, mert valódi (még hogy sok szállítmányok megáll, és nem kapom meg őket), de ez a csaló a 100%-os
Szóval tényleg mindenkinek ajánlom, hogy használjon escrow-t.
If you charge someone with scam, you must provide proofs! Unsubstantiated accusations will not pass moderation! Inconclusive evidences also will not be accepted.